Utisci polaznika Power reading seminaraZagreb, 19.09. - 25.09.2008.

Ovo su utisci polaznika seminara Brzo čitanje od 19.09. – 25.09.2008. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Jako dobra i korisna stvar. Preporučujem da svaku sumnju ostavite kući, jer program stvarno djeluje. Posebno je odličan osjećaj kad počnete čitati i shvatite da pri nevjerojatnoj brzini knjigu upijate kao da čitate na polagan, stari način.
Miran Sušac, student

Seminar mi se svidio. Stvarno mi je pomoglo u učenju i čitanju, u ovih tjedan dana pročitao sam više knjiga nego u cijeloj godini.
Matija Combaj, učenik

Na tečaju je vladalo ugodno okruženje. Voditeljica je vrlo susretljiva i tečaj je bio vrlo zabavan i koristan. Preporučila bih svima, u stvari već jesam, jer mislim da svakoj osobi može biti od velike pomoći.
Martina Poljan, student

Zanimljivo, korisno, potrebno, dobro za učenje, motivirajuće
Ivančica Palinić, ekonomist

Super je, jednostavno i definitivno nije gubljenje vremena. Možda se ne svlada u potpunosti odmah vještina, ali koliko god se možda na prvi pogled činilo besmisleno, kasnije je osjećaj predobar. Nije teško i naporno i ovo stvarno mogu naučiti osobe različitih profila. Ja sam prezadovoljna naučenim.
Sanja Torbašinović, studentica prava

Ovaj tečaj mi se svidio jer sam mnogo naučila i uz veliki trud naučila brzo čitati.
Marina Tenji, učenica

Meni je ovaj seminar super pomogao! Sad ću moći jednostavnije učiti i čitati! Hvala što ste mi omogućili bolji rad! Hvala, još jedanput!
Ana Prežec, učenica

Tečaj je bio zanimljiv i poučan. Tehnika brzog čitanja dobro nam je predočena i uz dobrog predavača uspio sam naučiti tehniku.
Marko Strižak, učenik

Zaista sam zadovoljna sa seminarom brzog čitanja. Nadam se samo da ću uspjeti dovoljno vježbati i tehniku moći kasnije koristiti za čitanje stručne literature. Vjerujem da tehniku može svladati svatko tko je dovoljno opušten i otvoren za novo (nova znanja). 🙂
Iris Musurliev, predavač (prof.fizike, informatičarka)

Kroz ovih 7 dana sam puno naučila i nikad nisam pročitala toliko knjiga!!
Ivana Kadić, učenik

Jako sam bila skeptična, iznenadila sam se koliko tečaj Brzog čitanja može pomoći. Stekla sam novu vještinu koja će mi uvelike pomoći i u daljnjem životu.
Ana Župan, učenica