Utisci polaznika Power reading seminaraZagreb, 22.08. - 28.08.2008.

Ovo su utisci polaznika seminara Brzo čitanje od 22.08. – 28.08.2008. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Ovaj seminar pomogao mi je u boljem razumijevanju pročitanih djela, a stekla sam i puno veću brzinu. Tehnika mentalnih mapa veoma je korisna kod čitanja kao i kod učenja.
Matea Babić, učenica

Seminar mi se jako svidio. Nisam se nadala tako dobrim rezultatima koje sam postigla. Vjerujem da će mi puno pomoći u školovanju, i da ću imati više vremena za sebe. Posebne pohvale treneru koji je bio izvrstan i pomogao mi da imam više samopouzdanja.
Nadine Horvat, učenica

Seminar mi se jako svidio i profesor je super!!!
Matea Markušić, učenica

Meni se svidjelo i volio bih to ponoviti!!!
Lukas Ettinger, učenik

Seminar mi se jako svidio. Nadam se da će mi seminar pomoći u daljnjem školovanju i da ću imati više slobodnog vremena za sebe.
Tea Reljanović, učenica

Seminar je izvrstan. Mislim da sam ovladala brže čitati s razumijevanjem.
Anica Borošak Grabar, ekonomist

Meni se ovaj seminar svidio. Svima bih ga preporučila. Nadam se da će mi stečeno znanje na seminaru pomoći na daljnjem školovanju.
Mia Dizdar, učenica

Seminar je bio odličan. Nemam nikakvih primjedbi. Trener je posao obavio potpuno u mojem očekivanju. Sve sam shvatio i prezadovoljan sam tečajem i trenerom.
Gregor Ettinger, učenik

Bilo je super iskustvo i naučio sam brzo čitati! Trener nam je bio super!!!
Sven Struški, učenik

Tečaj je zbilja koristan. Sada puno brže čitam i lakše pamtim.
Mirna Babić, učenica

Jako mi se svidio ovaj seminar, puno sam naučila i nije bilo preteško. Satovi su bili ispunjeni pozitivnom energijom i puni su bili entuzijazma. Bilo je zabavno. Različite teme i zadatci su bili dobro raspoređeni.
Dora Hölbling