Utisci polaznika Power reading seminaraZagreb, 18.07. - 23.07.2008.

Ovo su utisci polaznika seminara Brzo čitanje od 18.07. – 23.07.2008. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Iznenađujuće jednostavna i brzoprimjenjiva vještina koja pruža nove poglede na ‘stare’ stvari, kao što je čitanje knjiga.
Đorđijana Macanović, doktor medicine

Odličan pristup trenerice, dobra organizacija i nadasve koristan tečaj. Same pohvale i preporuke osobama koje nisu prošle tečaj. Da ne duljimo – ODLIČNO.
Miro Fila, ekonomist

Sviđa mi se način na koji je profesorica predavala i kako je bila uslužna prema polaznicima. Dojmila me se njena predanost i opuštenost. Sviđa mise način na koji predaje.
Ana Vuković, studentica

Usvojena tehnika. Za kvalitetne rezultate potrebno nastaviti vježbati i biti uporan, uporan i uporan.
Andrej Abramić, dipl. ing. građevine

Ovaj tečaj zaista bi svakome preporučila. Svidio mi se način izvedbe tečaja i mislim da su polaznicima pružene korisne informacije, a uspješnost provedbe dobivenih tehnika brzog čitanja ovisi o samom polazniku, njegovoj volji i vježbi dalje.
Jasmina Jovan, studentica anglistike i germanistike

Mislim da će mi brzo čitanje veoma pomoći u učenju iduće školske godine. I preporučio bi tečaj svakome.
Lucijan Bertol, učenik

Zadovoljan sam sa seminarom jer sam dosta ubrzao svoje čitanje. Siguran sam da će mi to puno pomoći u daljnjem životu i školovanju. Instruktorica je bila jako dobra i puno sam naučio od nje.
Ivan Badanjak, učenik

Svidjelo mi se … 🙂
Valentino Vulama, učenik

Zanimljivo iskustvo. Iako predstoji još mnogo vježbe, smatram da je tehnika brzog čitanja učinkovita i korisna vještina.
Domagoj Kocijan, stomatolog

Super trenerica, super vještina, preskupo. Trebalo bi biti omogućeno svima, a ne samo onima koji uspiju odvojiti novce. Ali to nema veze sa In Optimumom, zadovoljna sam radom teama.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

U početku nisam točno bio siguran što očekivati od ovog seminara jer sam čuo i pohvale i kritike… moram reći da sam (barem za sad) dobro usvojio tehniku brzog čitanja, kroz vježbu će biti još bolje, te bih preporučio ovaj tečaj svakome. Meni će on sigurno pomoći još tokom studija, a i kasnije u životu!
Krunoslav Klarić, student