Utisci polaznika Power reading seminaraZagreb, 04.07. - 10.07.2008.

Ovo su utisci polaznika seminara Brzo čitanje od 04.07. – 10.07.2008. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Mislim da je ovaj tečaj višestruko koristan i preporučila bih ga bez obzira na godine i zanimanje. Poboljšava se fokus, čitanje i obnavlja cijeli mentalni sklop. Sve što trebate ponijeti na ovaj tečaj je optimizam i dobra volja.
Tanja Javorina, studentica

Ovaj seminar ne pruža samo vještinu brzog čitanja, već i jedan drugačiji pogled na svijet oko sebe i život uopće. Tečaj mi je izgradio jedan djelić osobnosti koji nisam niti znala da imam, pruža bolji pogled na čitanje i povećava interes za čitanjem te ga čini mnogo zabavnijim.
Ines Pavliša, studentica

Seminar je ispunio moja očekivanja. Predavačica je bila odlična. Svjestan sam da je ovo samo uvod u ovu vještinu. Predstoji vježbanje – treniranje. Oduševljava me pomisao da su nam uvijek otvorena vrata za bilo kakvu pomoć. Hvala unaprijed!
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Ovaj tečaj brzog čitanja mi je omogućio lakše i brže čitanje. Puno brže shvaćam radnju knjige i počela sam zamišljati radnju knjige u slikama. Moji dojmovi su odlični i nakon završetka tečaja neću prestati dolaziti na njega.
Bruna Bertol, učenica

Nisam očekivala previše s obzirom na moje „blokade“ zaborava i nemogućnosti kakve-takve usredotočenosti ili koncentraciju.Više sam nego zadovoljna jer sam postigla ono što ni sama još uvijek ne vjerujem. Uživala sam u učenju, obnovljena novim poletom energije i želje za daljnjim napredovanjem.
Vlasta Rittig, balerina u mirovini

Jako mi je pomoglo da brže pročitam i kvalitetnije nego prije 7 dana i sigurna sam da će mi ova vještina puno pomoći!
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Sve pohvale! Vrlo efikasan, jednostavan i ekonomičan način čitanja, nadam se da će se uvesti u redovit način čitanja u školstvu.
Danijel Gašparović, student

Zabavno je, odličan seminar, puno toga sam naučila. Grupa je bila odlična.
Katarina Filipec, učenica

Odličan seminar, puno sam naučila ne samo o vještinama brzog čitanja nego i za život. Predavačica je bila odlična i sa smislom za humor.
Maša Mesić, studentica

Velika stručnost i visok entuzijazam predavača, dobar program seminara, te ugodna radna atmosfera i brzo vidljivi rezultati čine ovaj seminar neizostavnim svakom učeniku / studentu / intelektualcu.
Darjan Milutinović, student

Ovo je korisna vještina koju valja dobro istrenirati. Tijekom seminara prezentacija same vještine i onoga što leži u podlozi mogla je zbog motivacijskog djela biti oplemenjena nekim demonstracijama ili filmićima „brzih čitača“.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Kad sam krenula na tečaj iznenadila me rečenica moje trenerice koja je rekla da je i sama učila za ovaj tečaj. E pa, ja bih i sama voljela naučavati druge ljude jer je prekrasan ocjećaj prenijeti takvu tehniku na ljude koje to zanima. Tražila sam novo iskustvo, a dobila sam i više od toga. Mnogo više. Pa ljudi sa 47% na 87. Svaka mi čast.
Matea Bajo, učenica

Ovo je sve malo čudno, ali možda vrijedi.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Vrlo zanimljivo. Jača koncentraciju i otvara nove vidike. Vjerujem da ću uz daljnju vježbu savladati ovu tehniku u potpunosti. Izuzetna trenerica.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Ovim seminarom naučio sam skratiti vrijeme čitanja.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Na tečajevima Brzog čitanja je bilo jako zanimljivo. Mislim da će mi to ubrzano čitanje puno pomoći u daljnjem životu. Svidjelo mi se ovo iskustvo. Moja isčekivanja od ovog tečaja su ispunjena.
Tihana Magić, učenica

Ovaj tečaj mi je malo pomogao.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Moji dojmovi su jako pozitivni i veoma sam zadovoljan ovim tečajem. Postigao sam dvije važne stvari: brzo čitanje i neutralno mišljenje o svim knjigama, nema loših ili dobrih, sve su mi iste (uglavnom dobre).
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Odlazim umorna i vrlo sretna. Znam da me čeka još puno vježbe, ali i ovo što sam postigla je iznad očekivanja. Zaprepaštena sam da podaci „ulaze“ u glavu i kada nisam toga svjesna. Pregršt dobrih knjiga u samo 7 dana – ne vjerujem samoj sebi. Velika hvala trenerici – mislim da ću doći još koji put da samu sebe provjerim.
(po želji polaznika utisak je anoniman)