Utisci polaznika Power reading seminaraZagreb, 06.06. - 12.06.2008.

Ovo su utisci polaznika seminara Brzo čitanje od 06.06. – 12.06.2008. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Iako sam bila skeptična na početku, iznenadila sam samu sebe savladavši solidno brzinu čitanja, ne na uštrb razumijevanja pročitanog i uživljavanja u emocionalnu sferu materije. Super! Za preporuku!
Maja Batinica, doktor medicine

Seminar Brzog čitanja mi je ponovo pobudio ljubav prema čitanju knjiga za koje u posljednje vrijeme nisam uopće pronalazila vremena. Također, mislim da sada više uživam u čitanju i mogu se bolje uživjeti u priču. Jako mi se svidjelo što smo istovremeno radili na razvijanju kreativnosti. Mogu još samo dodati da mi je žao što nisam prošla ovaj tečaj ranije (a pogotovo prije nego što sam završila fakultet.)
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Velika profesionalnost trenera, ozbiljnost prilaženju polaznicima, disciplina. Puno se naučilo u sedam dana trajanja seminara, napredak svakim danom sve veći radi dobrih uputa trenera. Seminar je zahtjevan, ali izdrži se jer je strašno interesantan i brzo vrijeme prođe.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Meni je na Brzom čitanju bilo odlično. Upoznala sam nove, zanimljive ljude i naravno naučila brže i učinkovitije čitati. Imam i bolje razumijevanje knjiga. Jednom riječju bilo je savršeno!!!
P.S. Trenerica je super.
Tena Bencetić, učenica

Brzo čitanje je tečaj na kojem sam puno naučila i nadam se da će mi to pomoći i u budućnosti. Zadovoljna sam svojim postignućem.
Tea Uzbašić, učenica