Utisci polaznika Power reading seminaraZagreb, 30.05. - 05.06.2008.

Ovo su utisci polaznika seminara Brzo čitanje od 30.05. – 05.06.2008. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Novi pristup koji razbija uvriježene i stečene načine čitanja i razumijevanja. Potiče imaginaciju o nepoznatom i pruža zadovoljstvo spoznaje! Zahvalan.
Tonči Blagaić, profesor

Cilj je postignut. Razumijevanje pročitanog sadržaja je na željenom nivou s tim da je brzina otišla na warp 6 (za sada). Naknadni treninzi su naravno potrebni kako bi se zadržao nivo brzine i razumijevanja.
Dejan Adelsberger, projektant informacijskih sustava

Odličan seminar, vrijedno iskustvo koje bi želio svakome da usvoji jer ovaj seminar može samo pomoći u savladavanju velikih količina informacija u kratkom vremenskom razdoblju. Preporuka, odite na seminar. to će vam biti najbolje utrošeno vrijeme i novac koji možete učiniti za sebe jer će se višestruko isplatiti.
Tomislav Bračić, student

Naučila sa novu tehniku, tehniku brzog učenja. Puno brže čitam i učinkovitije pamtim BITNE stvari. Jako mi je pomoglo i nadam se da se neću vratiti tradicionalnom čitanju.
Riana Huzanić, učenica

Puno sam napredovala u brzini i fokusiranju što do sad nisam mogla postić ili vrlo teško. Mogu čitati i uz buku i puno ljudi što do sad nisam mogla, a to nisam očekivala da ću ikada uspjeti te me to jako razveselilo i dalo poticaja za dalje. I puno toga ostane tim brzim prolaskom! Vrijedi!
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Moja očekivanja su bila skromna, koncentracija i brzo čitanje. U ovih nekoliko dana sam se iznenadila koliko smo knjiga pročitali u malo vremena. Naučila sam izrađivati mentalne mape za koje nisam nikad čula. Vrlo sam zadovoljna i zahvalna za našeg predavača. Želim uspjeh budućim polaznicima.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Seminar mi je osvijestio neke radnje u mom procesu čitanja i učenja za koje nisam ni znala da mi jako puno pomažu. Međutim, nema ništa bez ustrajnosti. 🙂
(po želji polaznika utisak je anoniman)

U početku seminar me se i nije baš dojmio. Dosta sam sumnjao u tehnike kojima prolazimo kroz tekst. Već treći dan sam se jako iznenadio. Jednostavno sam zavolio tehnike i nastojat ću ih što bolje usavršiti po mogućnosti kod predavačice Kristine Kekelj. Vjerujem da ću imati velike koristi od svega što sam naučio na seminaru. Jako mi je drago što sam stekao ovako lijepo i zanimljivo iskustvo.
Luka Blagaić, učenik

Zadovoljna sam tečajem, ispunio je moja očekivanja, pročitala sam 158 strana u 20 minuta (beletristike), što je odličan rezultat. Dalje je sve u vježbi. Naravno, velika pohvala našoj trenerici Kristini!
Tena Ivaz, student