Utisci polaznika Power reading seminaraZagreb, 16.05. - 21.05.2008.

Ovo su utisci polaznika seminara Brzo čitanje od 16.05. – 21.05.2008. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Uz početnu skepsu prema „power readingu”, ali sa velikom dozom znatiželje sam pristupio tečaju. Moram priznati da sam oduševljen potpuno drugačijem pristupu čitanja. Osjećam da mi treba još vježbe, ali ništa ne dolazi lako. Mislim da je to jedan odličan „skill” kojeg svakako treba usavršiti, jer su mogućnosti sjajne. Imao sam i super grupu u kojoj su bili prisutni mlađi i stariji, po njihovim reakcijama mislim da su također zadovoljni.
Dan Babić, dipl. ekonomist managementa

Seminarom brzog čitanja iznenadila sam samu sebe, pozitivno, jer sam ostvarila puno više nego što sam očekivala. Napredak u čitanju je bio brz. Sve pohvale predavaču Kristini koja nas je bodrila i vodila kroz stranputice mozga.
Ankica Matejaš Vavžik, profesor

Na tečaj sam došla s određenom dozom sumnje u funkcionalnost i već drugi dan je ona potpuno nestala. Smatram da je uspjeh golem pošto sam čitala svega 3 stranice u 3 minute na početku, a sada, nakon tečaja, taj je broj uvišestručen :), a broj minuta smanjen. Trenerica je pozitivna, grupa mala, a ambijent ugodan i to sve u kombinaciji s određenom dozom truda i napora garantira uspjeh i na kraju krajeva, zadovoljstvo. Sada će moja hrpica knjiga nestati i znam da više neću morati nestrpljivo čekati mjesecima dok nađem vremena da ih pročitam. 🙂 hvala na ovom predivnom iskustvu i … vidimo se opet.
Tea Vujnović, student

Seminar je sadržajan i nadasve kreativan. Širi vidike i potiče na dalje vježbanje. Zadovoljna sam, mislim da sam pohađanjem seminara dosta dobila. Trenerica je na lak i svež, dinamičan način prenela svoje znanje. Veoma sam zadovoljna metodama koje je koristila da bi prenela znanje.
Zorana Radovanović, defektolog psihoterapeut

Seminar mi je bio odličan, malo kratak. Pročitao sam mnogo knjiga u tako malo vremena (6 dana). Trenerica mi je super, jako dobro objašnjava i vidi se da voli svoj posao. Mislim da sam uspješno svladao tečaj i da će mi koristiti u svakodnevnom životu.
Oskar Kačan, učenik

Jako sam zadovoljan seminarom, iznad svojih očekivanja, iako nisu bila prevelika. Trenerica je svoj posao odradila profesionalno i stručno i uvijek nas „tjerala” na rad. Mislim da ću dalje sve više čitati knjige sa većim guštom.
Zoran Brajković, student

Seminar je dobro organiziran. Predavačica odlična (motivirana, puna informacija sa željom da ih prenese nesebično). Ne sviđa mi se način ocjenjivanja postotka znanja. Čini mi se da je odrađen na prelakim knjigama da bi polaznici stekli dojam da su bolji nego što jesu. U svakom slučaju, veliki napredak za mene. Naučio sam puno i pokušat ću iskoristiti u životu i poslovno.
Krunoslav Čikeš, dipl. ing. građ.

Bilo je dobro. Bilo je da bolje nije moglo biti. Naučio sam brzo čitati i razumio sam skoro svaku knjigu koju sam pročitao na tečaju. Samo što su knjige imale dosadan sadržaj. Najuzbudljivija knjiga mi je bila zadnja, ali je nisam stigao pročitati.
Jakov Kačan, učenik

Pa najprije na početku tečaja sam bio skeptičan da brzo čitanje ne funkcionira, ali sam se prevario – skroz. Svidjelo mi se i stvar funkcionira.
Damjan Lisska, student

Zadovoljna sam tečajem i onime što sam postigla. Bilo je zanimljivo, brzo je prošlo, a rezultati su stvarno brzo došli…naravno, treba još vježbati. Predavačica (K. Kekelj) je bila odlična i uvijek je rekla pravu stvar u pravom trenutku. Sve u svemu, hvala vam što ste mi omogućili da pročitam na tisuće i tisuće knjiga… 🙂
Nina Sabo, studentica

Prezadovoljan sam. Kao i većina pa tako i ja došao sam ovdje s malom dozom nevjerice u ovaj tečaj. Međutim mogu reći da je nemoguće ostvareno i prezadovoljan sam postignutim rezultatima. Velike pohvale trenerici KRISTINI KEKELJ koje se unijela cijelim svojim bićem da nam pomogne da savladamo uspješno ovaj tečaj. Hvala!
Allbin Jusufi, student ekonomije

Jako sam zadovoljan! Imao sam velika očekivanja i drago mi je da su u najvećoj mjeri ostvarena. Primijetio sam veliko poboljšanje brzine shvaćanja i uživljavanja u tekst. Postao sam motiviran da i dalje nastavim vježbati i usavršavati vještinu brzog čitanja. Za preporučit svima.
Ivan Gašpar, dipl. oecc.