Utisci polaznika Power reading seminaraZagreb, 09.05. - 15.05.2008.

Ovo su utisci polaznika seminara Brzo čitanje od 09.05. – 15.05.2008. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Seminar je super. Moje čitanje se znatno ubrzalo, no ono što me najviše veseli – mozak se super „ubrzao” i nakon učenja ne osjećam se ni najmanje umorno.
Suzana Dragaš Kovačić, referent

Izuzetno sam zadovoljna seminarom Brzog čitanja i voljela bih završiti i ostale seminare koje nudi In Optimum team.
Monica Golub, studentica

Nikad u životu nisam pročitala ovoliko knjiga koliko u ovih tjedan dana. Žalosno, ali istinito. Predavanja i atmosfera su bili odlični.
Martina Majerović, studentica

Bilo mi je dobro i puno sam naučila i predavanje je isto super!
Kristina Lepeš, učenica

Bilo je dobro, pročitala sam dosta knjiga i stekla prijatelje.
Marija Lasić, učenica

Meni je na ovom seminaru bilo super. Nikada prije nisam pročitala toliko knjiga. Ja bi to ponovila, ali ne može se. Neću zaboraviti na vas i doći ću još koji puta. Hvala vam, bilo je super.
Hana Hoić, učenica

Bilo je dobro. Naučio sam puno toga. Profesoričino predavanje bilo je dobro, sve si naučio. Prijatelji i prijateljice su bili dobri.
Stjepan Lasić, učenik

Mislim da se uspjeh seminara jedino može vidjeti ako se intenzivno nastavi vježbati i poslije. Ovako ne mogu reći da sam usvojila novu vještinu.
Tanja Franotović, profesorica njem. i engl.

Bilo je dobro. Vidio sam se sa prijateljem iz stare škole.
Stjepan Klasić, učenik

Bilo mi je dobro. Prekratko mi je trajalo. Upoznala sam nove ljude.
Andreja Matković, studentica

Na seminaru je bilo super! Vrlo poučno, nova poznanstva i pozitivna atmosfera.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Zadovoljna sam seminarom i trenerom. Atmosfera je opuštena i ugodna. Na seminar sam dolazio s guštom. Svakako preporučam.
Igor Tačigin, student

Seminar Brzog čitanja mi je trebao poslužiti kao okidač da se primim učenja, budući da sam apsolvent već godinu dana, a po svemu sudeći i bit će okidač. Osnove tehnike sam pohvatao, sad moram samo raditi na sebi i tehniku usavršiti. Sa izlaganjem sam zadovoljan!
Željko Malčić, vatrogasac

Mislim da je tečaj brzog čitanja koristan da omogućuje brže stjecanje novog znanja i da otvara nove vidike po pitanju čovjekovih intelektualnih-duhovnih sposobnosti. Potiče da više koristimo svoje mozgovne sposobnosti.
Jasna Safić, farmaceut