Utisci polaznika Power reading seminaraZagreb, 20.04. - 26.04.2007.

Ovo su utisci polaznika seminara Brzog čitanja koji su pohađali seminar 20.04. – 26.04.2007. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Ovaj tečaj je u potpunosti ispunio moja očekivanja, čak i više od toga, jer Brzo čitanje stvarno djeluje – konkretno. Što se tiče predavača, za ostale ne znam, ali Kristina Kekelj je izvrsna, i metodički i pristupom prema polaznicima.
Marija Širanović, prof. geografije i povijesti

Poboljšava koncentraciju i time olakšava učenje. Čitanje postaje jednostavno i više nije zamorno, ubrzava se saznavanje novih informacija. Prestaje strah od „broja stranica“ koje se moraju savladati.
Domagoj Rabić, liječnik

Zadovoljan sam načinom rada i postignutim uspjehom.
Davor Špehar, dr. stomatologije

Seminar je ispunio sva moja očekivanja, čak i više od toga. Kao što bi naša trenerica rekla: „Fakat funkcionira!“ dinamično, jako jednostavno i zanimljivo.
Marija Pomenić, prevoditelj

Uočio sam da mi se poboljšala koncentracija, fokus, usmjerenost i naročito vrlo velik entuzijazam za čitanje. Primjećujem mnogo više činjenica, a umor me uopće ne hvata. Priznajem početnu skeptičnost ali danas mogu reći da ovaj seminar vrijedi svakog uloženog novčića. Hvala!
Andrija Sprčić, student

Osobno smatram i osjećam da će mi seminar brzog čitanja povećati osobnu i poslovnu efikasnost te omogućiti razinu kojom mogu organizirati svoje poslovno i privatno vrijeme kako bih imao ispunjeniji i kvalitetniji život.
Krunoslav Lisjak, dipl. oec.

Treningom sam zadovoljan kao i načinom predavanja. Posebno bih pohvalio trenericu Kristinu koja je bila puna energije i entuzijazma. Tehniku sam usvojio ali potrebno je još puno vježbe za potpuno savladavanje.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Tečaj je bio odličan, zanimljiv, dinamičan i naravno brz. Skidam kapu predavačici, ne mogu je dovoljno nahvaliti. Vještina mi je u ovih par dana otvorila nove vidike i nadam se da će mi u daljnjem vježbanju pomoći i u učenju. Naučila sam novi način nalaženja fokusa i održavanja koncentracije.
Lana Polanec, studentica

Zadovoljan sam tečajem i savladanim vještinama. Nadam se da će mi ubuduće pomoći i olakšati. Bio sam skeptičan prema takvoj vrsti čitanja ali sam se ovdje razuvjerio.
Luka Mlinarić, student

Na seminar sam krenula s nadom da bi mi navedena tehnika mogla pomoći pri učenju. Na žalost po završetku seminara nisam ostvarila zapaženiji rezultat pa ju na moju veliku žalost neću primjenjivati tako skoro u učenju. Unatoč tome predavačica K. Kekelj uspjela je bolji učinak ostvariti kod drugih polaznika, pa je ta činjenica uvelike uvelike utjecala na moj stav po završetku seminara da i za mene možda ima nade 🙂 (uz naporan rad i treniranje)
Adriana Perica, student

Tečaj mi je definitivno pomogao da povećam brzinu čitanja i proširim vidno polje. Također mi je pomoglo i u pronalasku fokusa kojeg sam do sada dosta teško postizao. Atmosfera je odlična a instruktorica vrlo sposobna i profesionalna. Tečaj bi definitivno preporučio svima koji teže osobnom usavršavanju i koji žele naučiti nešto novo.
Goran Bunjevac, student

Jako mi se sve sviđalo ovdje, naučila sam puno toga, brzo čitati i druge korisne informacije za koje ne bih znala da nisam došla ovdje, puno zahvaljujem Klaudiji na tako dobrom predavanju … 🙂
Anja Kuča, učenica

Meni je bilo super učiti ovu tehniku čitanja, samo za samostalno brzo čitanje treba vježbe i vremena, a ja nisam siguran koliko vremena mogu za to odvojiti. Ali uglavnom je ok, i mislim da će mi koristiti.
Hrvoje Kuča, student

Daje brzinu i razumijevanje, shvaćanje knjige. Na brzi način! Stvarno djeluje na razumijevanje!
Eva Rožman, učenica

Zadovoljna sam tečajem Brzog čitanja, stručnosti predavača i svojim usvojenim vještinama.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Brzina čitanja mi se poboljšala znatno, iako mislim da to nije još maksimum. Mislim da bi se tijekom tečaja trebala veća pažnja posvećivati pamćenju detalja, a ne samo brzini čitanja. Te da se nekako vidi i pojedinačno razumijevanje svakog polaznika.
Jelena Načeta, studentica

Zadovoljna sam jako tečajem Brzog čitanja; smatram ga vrlo korisnim u svom daljnjem obrazovanju.
Matea Lilić, studentica

Moram priznat da sam bio skeptičan malo na početku, ali kako je vrijeme prolazilo i skužio sam da to stvarno funkcionira i sad sam zadovoljan sa postignutim rezultatima i nastavit ću dolaziti ovdje.
Ivan Družinec, student

Jako sam zadovoljna, u glavi, jer još nisam sretna. Naime, nije mi baš još uvijek sjelo da sam savladala tehniku, ali kad mi sjedne, mislim da ću se još bolje osjećati. Nisam bila skeptična, iako mi se činilo malo nevjerojatno. Klaudia se jako trudila s nama, i u potpunosti se prilagodila grupi. All in all, sve OK.
Katarina Vukušić, studentica