Utisci polaznika Power reading seminaraČakovec, 11.04. - 16.04.2008.

Ovo su utisci polaznika seminara Brzo čitanje u Čakovcu od 11.04. – 16.04.2008. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Odličan seminar! preporučila bih ga svima koje žele maksimalno i kvalitetno iskoristiti svoje vrijeme provedeno u učenju. Ne samo da savladate tehnike brzog čitanja, ono što smatram najvažnijim je da ih naučite kombinirati s koncentracijom, fokusiranjem i planiranjem vremena. Novi pristup i čitanju i učenju. Mislim da će učenje od sada biti brže i zanimljivije nego do sada. Predavač odličan!
Jelena Kukolić, student, djelatnik banke

Zadivljena sam tim programom jer sam shvatila da čitanje može biti zanimljivo i vremenski brže nego što sam mislila da je to moguće. Impresionirana sam stručnošću, duhovitošću, sposobnošću te sa spremnošću na rad našeg voditelja odnosno trenera tog tečaja. Sva moja skeptičnost je nestala i ponosna sam na sebe, a to mogu zahvaliti samo Nineku 🙂 i njegovoj volji da nam prenese njegovo znanje brzog čitanja i njegovom strpljenju. HVALA!
Klara Kobal, studentica marketinga na ZŠEM-u

Vrhunski seminar, odličan predavač. Čovjek ne zna je li nešto dobro ili loše sve dok ne proba. Da sam znala koliko zapravo ne znam, došla bih puno prije.
P.S. Čitam ko’ zmaj!
(po želji polaznika utisak je anoniman)

SAVRŠENO – MRAK!
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Apsolutno zadovoljan i ono malo skepse s početka se razbilo pristupom trenera u prvih 5 minuta. Odličan seminar te izniman trener!
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Izuzetno sam zadovoljan seminarom. Uistinu vrijedi svaku lipu koju sam platio za njega, a što je najvažnije nimalo mi nije žao! U ovih 6 dana, svoju dosadašnju pročitanu beletristiku uvećao sam za 100%!
P.S. Ninoslav, legenda si!
Igor Halić, student

Prezadovoljan sam službenim dijelom seminara Brzog čitanja. Svojim dolaskom na seminar i njegovom prezentacijom usavršio sam tehniku brzog čitanja, a najviše zahvaljujem profi Niniju na tome. Veliko HVALA!!!
Nikola Besedić, student, administrativni poslovi