Utisci polaznika Power reading seminaraZagreb, 04.04. - 10.04.2008.

Ovo su utisci polaznika seminara Brzo čitanje od 04.04. – 10.04.2008. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Seminar je izvrstan, rezultati jako dobri i preporuka je za sve i za sve dobne uzraste, a naročito za školarce. Tečaj za svaku pohvalu. Zalaganje predavačice profesionalno i na najvišem nivou. Isto tako preporuka i za starije dobne uzraste.
Krunoslav Matijević K.

Zadovoljan sam načinom vođenja kroz program, tj. korak po korak, što je rezultiralo povećanom razinom koncentracije. Upravo koncentracija je golemi razlog mog dolaska na ovaj tečaj te smatram da mi se otvorio put ka ubrzanom savladavanju materije.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Ovo sam trebao pohađati prije 35 godina.
Bruno Podhraški

Na seminaru je bilo odlično. Posebno me se dojmila predavačica, ali i koncepcija predavanja, količina sati kao i prostor u kojem se održavaju predavanja. Sve skupa je jako dobro usmjereno k usvajanju nove vještine. Smatram da sam uspio postići ono što se može u to kratko vrijeme od 7 dana, a to je povećati količinu pročitanih stranica u minuti, ali i povećati koncentraciju. Sve dalje je vježba.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Dobio više od očekivanog.
(po želji polaznika utisak je anoniman)