Utisci polaznika Power reading seminaraČakovec, 28.03. - 03.04.2008.

Ovo su utisci polaznika seminara Brzog čitanja iz Čakovca od 28.03. – 03.04.2008. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Osobno sam jako zadovoljna, pa čak i oduševljena ovim seminarom. Nisam očekivala da će on pokazati tako dobre rezultate i zapravo u meni potaknuti jako veliku želju za čitanjem. Osim toga, seminar mi je pokazao da mogu neke stvari napraviti, za koje nisam ni znala. Predavač je bio fenomenalan, vrlo jasno prenosio znanje i pomogao u svakom koraku. S moje strane svaka pohvala seminaru!
Lea Lepen, profesor geografije

Odlično, fenomenalno… Pokušavam naći jaču riječ od ovih kojom bih opisala svoje oduševljenje ovim seminarom. Jedno posve novo doživljavanje čitanja. Super. Nadala sam se brzini čitanja, ali uz brzo čitanje čitali smo s razumijevanjem. Ninoslav Šebestijan odlično nas je motivirao i prenio svoje znanje na nas. Stoga mu se zahvaljujem.
Aleksadra Čapalija, viši ekonomist

Iako isprva skeptična, seminar Brzog čitanja otvorio mi je nove vidike. Prije svega poučan, efikasan i „osvježavajući“! sve u svemu „čista petica“.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

U početku sam bila dosta skeptična, ali kako je vrijeme prolazilo shvatila sam oduševljenje bivših polaznika tečaja. Kratko – izuzetno, odlično i znanje koje smo stekli uvelike će nam pomoći u daljnjem radu! Ocjena 5+.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Meni je ovaj seminar uistinu odličan. Naučila sam puno stvari i produbila svoje znanje na nekim područjima. Iako sam u početku bila skeptična prema brzom čitanju, sve su sumnje i kritike iza mene. Predavač je zaista odličan i izvrsno motivira polaznike ovog seminara. mislim da ću ubuduće još bolje i efikasnije čitati knjige.
Tatjana Škrlec-Čavlek, prof. njem. i hrv. jezika

Seminar je vrlo kreativan. Preporučio bih ga svim studentima, učenicima i srednjoškolcima jer će im jako mnogo pomoći u učenju. Eh, da su mi sad sve one lektire iz osnovne i srednje škole… predavač Ninoslav Šebestijan zaslužuje samo pohvale – bio je izvrstan.
Saša, informatičar

Smatram da će mi vještina brzog čitanja uvelike pomoći u mom profesionalnom radu.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

JAKO pozitivno i lijepo iskustvo. Trener je super. Svi smo ko neka zajednica i super se slažemo iako se poznajemo tek nekoliko dana. Seminar je bio odličan i jednako tako djelovao na mene. Vježbe opuštanja i fokusa bile su super, ukratko sve najbolje!
Dajana Lacković, ekonomist, student