Utisci polaznika Power reading seminaraZagreb, 25.03. - 30.03.2008.

Ovo su utisci polaznika seminara Brzog čitanja od 25.03. – 30.03.2008. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Stvarno samo pozitivne komentare mogu dati vezano za tečaj brzog čitanja. Optimizam, širenje vidika i mnogo pozitivnih karakteristika. Ukratko, preporučam ga svakome, bez obziran na godine i zanimanje..
Ana Pavić, upravni pravnik poreznog usmjerenja

Iznimno koristan i poticajan seminar koji, naravno, kao i svaka stvar za koju se valja pomučiti, traži još puno vlastitog truda, učenja i usavršavanja da bi nakon toga mogla biti poticaj u mnogim područjima svakodnevnog života, rada i učenja koje je u današnje vrijeme cijeloživotno. Seminar za preporučiti svakome, osobito učenicima i studentima!
Veljko Mihalić, stručni savjetnik ureda za kulturu, mr. sc. muzeologije

Vrlo sam zadovoljna s tečajem i načinom pristupa. Nevjerojatno mi je još uvijek da se nešto toliko apstraktno u samo tjedan dana pretvorilo u konkretne, više nego zadovoljavajuće i impresivne rezultate.
Silvija Koračević, student

Jako sam zadovoljna. Preporučila bih svima, pogotovo učenicima i studentima.
Marika Kesar, dr. stomatologije

Kad sam saznao za ovaj seminar bio sam ugodno iznenađen i mnogo sam očekivao od njega, ali on je nadmašio moja očekivanja. Zbilja je učinkovita i vjerujem da će mi pomoći!
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Zadovoljna!
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Zadovoljna sam sa tečajem. Bilo je zabavno i stvarno sam savladala vještinu za koju sam mislila da je nemoguća. Zahvalila bi se i gospodični Boženi koja nas je strpljivo vodila kroz sve dane seminara.
Sandra Buljanović, upravni referent

Svidio mi se tečaj. Super sam naučio brzo čitati.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Seminar mi se svidio i uistinu sam se naučio brzo čitati. Sve 5.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Ovaj seminar je brz i efikasan i preporučio bih ga svima.
Luka Fidermuc, učenik

Tečaj je bio jako zanimljiv i poučan i uvjeren sam da će mi koristiti u budućnosti.
Igor Bistrović, učenik