Utisci polaznika Power reading seminaraZagreb, 14.03. - 19.03.2008.

Ovo su utisci polaznika seminara Brzog čitanja od 14.03. – 19.03.2008. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Zadovoljna sam postignutim i jedva čekam krenuti na seminar „Power Reading“. Mislim da će mi učenje prvi puta u životu predstavljati izazov i užitak.
Anita Vujec, studentica ekonomije

Tečaj je odličan. Mislim da sam u 6 dana tečaja pročitao više knjiga nego u cijelom životu.
Leon Juzbašić, student

Jedno novo iskustvo. Zaista, može se čitati puno brže no što sam mislio. Brzo čitanje je vještina, a vještina se stječe vježbom. Koliko ću imati volje dalje vježbati?
Ivan Rašeta

Zadovoljan sam. Hvala!
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Dojmovi su u svakom slučaju pozitivni. Svidjelo mi se što je mala grupa od svega 7 ljudi. U kratkom vremenu sam uspjela mnogo pročitati, a planiram i dalje vježbati svakodnevno kako bi mogla čitati i teže tekstove.
Renata Jurinić, nutricionista

Vrlo sam zadovoljna seminarom. Smatram da će mi biti od koristi i pomoći mi u raznim situacijama u životu (u učenju, poslu).
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Bilo mi je jako zanimljivo i moram reć poučno. Tehnika se da dosta brzo savladat, a na njoj treba samo radit. Bio jesam malo skeptičan na početku, ali sam se uvjerio u suprotno. Da se vrlo brzo da pročitat neka knjiga i razumjet ju. Dobar je seminar što se tiče beletristike i knjiga koje vas zanimaju privatno. Preporučam ga!
Ivan Valent, student