Utisci polaznika Power reading seminaraZagreb, 15.02. - 21.02.2008.

Ovo su utisci polaznika seminara Brzog čitanja od 15.02. – 21.02.2008. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Oduševljen sam seminarom, stvarno nisam očekivao da bih mogao tako brzo čitati i da shvatim poantu i detalje knjige. Svakome bih preporučio ovaj seminar jer je zaista koristan.
Luka Koprivnjak, student

Jako dobro razvijanje sposobnosti da se brzo usredotočiš na zadatke ili temu. Puno bolje mogu pratiti priču i uživati u čitanju, a da i ne govorim koliko sam ubrzala čitanje.
Andrea Jovanović, voditelj editorijal odjela prodaje

Tečaj mi je bio vrlo inspirativan, motivirao me da fokusiram svoju energiju na važne stvari u životu.
Filip Popović, student

Na seminar sam došla jer me zanimalo što je to i kako će mi tečaj pomoći da ponovno počnem čitati te čitam brže. G. Nikolina je odličan predavač te je približila i proširila vidike od čitanja do intuicije, entuzijazma i pozitivnih emocija… Zadovoljna sam i mislim da sam dobila po što sam došla.
Sanja Popović, manager za ljudske resurse

Brzo čitanje nije samo brzo – zabavno je, zanimljivo i inspirativno! Nisam htjela ići kući!
Sanja Končar, učenica 8. razreda

Vrlo praktičan „alat“ za čitanje. Iznenađujuće uspješan. Otkriva novi, vrlo zanimljiv svijet. Uvijek sam puno čitala i bila prilično brza, ali ovoliko?! 🙂
Ana Miljak, prof.

Ovo je vrlo zanimljiv način čitanja i mislim da, ne što sam naučila brže čitati, već sam počela i brže razmišljati. Čitajući na ovaj način svaka mi se radnja u knjizi odvijala kao da sam gledala neki film. Zadovoljna sam.
Vesna Krišković, elektrotehničar

Krenuo iz znatiželje, bez nasušne potrebe (učenje, rad) već isključivo radi razonode, iznenada dobio vrlo snažne dojmove koji me usmjeravaju na donošenje odluke i ispunjava željom da termine „Love to learn“ što redovitije posjećujem.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Bilo je odlično. U tjedan dana pročitala sam više knjiga nego u posljednjih 6 mjeseci.
Petrunjela Smetana, studentica

Došla sam zadovoljiti znatiželju i da vidim može li „stari“ mozak prihvatiti nešto novo. Zadovoljna rezultatom. Preporuka svima – naročito mladima.
Branka Jagetić, službenik

Sve je bilo super jer sam naučila novu vještinu koja će mi pomoći u životu. Mislim da bi ljudi trebali završiti ovaj tečaj jer se ovako otvaraju novi vidici u životu.
Ivana Biondić, učenica

Jako zadovoljna sa profesoricom i svojim postignutim uspjehom.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Mislim da sam puno naučio, nastavit ću čitati na taj način i tako ću imati više slobodnog vremena i lakše učiti.
Marin Klobas, učenik

Ovo mi je bilo vrlo zanimljivo i vrijedno iskustvo. Mislim da će mi nove informacije koje sam usvojila tijekom tečaja koristiti u budućnosti.
Andrea Dujmović, učenica

Trenerica super. Terminski malo prezahtjevno (sub. i nedj. za redom – previše sati za redom). Sve u svemu, jako dobro.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Pomalo skeptično sam krenula na seminar, no iz dana u dan shvaćala sam da je to zapravo moguće i podosta korisno. Jako sam se iznenadila koliko sam u stanju „pohvatati“ na taj način informacija, ali i emociju koja se protezala uz radnju te uspjela vizualizirati likove te se poistovjetiti sa nekima od njih. U svakom slučaju, jako sam zadovoljna.
Bernarda Koprivnjak, ekonomist

Zadovoljna! Ubrzala sam upijanje informacija, dodatnih prednosti očekujem nakon dužeg perioda u primjeni ovog stila čitanja.
Dolores Fureš, pravnik

Odlično! Jako brzo sam naučila čitati. Pomaže mi u učenju.
Tena Kučan, učenica

 

 

 

bč152102-015