Utisci polaznika Power reading seminaraZagreb, 08.02. - 14.02.2008.

Ovo su utisci polaznika seminara Brzog čitanja od 08.02. – 14.02.2008. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Seminar je vrlo zadovoljavajuć. Preporučila bih ga svima koji žele učiti i čitati kako bi brže rješavali ispite i postizali što bolje rezultate. Bilo je zanimljivo društvo, super trenerica i puno toga sam naučila. Sigurno će mi koristiti za dalje.
Tena Petričević, učenica

Veoma korisna vještina koja se može uvesti u škole te korisna za učenje i stvaranje viška slobodnog vremena.
Stjepko Jeleković, nezaposlen

S obzirom na „veličinu“ grupe vrlo kvalitetno se može naučiti te s lakoćom primjenjivati ova tehnika. Sve pohvale!
Zoran Levačić, tehničar za računalstvo-student na upravnom studiju

Ovaj tečaj mi se jako svidio. Ovaj tečaj će mi jako pomoći.
Luka Jurić, učenik

Poprilično impresivno. Puno i mnogo toga za naučiti. Stručno i umirujuće. Ali ipak mislim da je profesorica trebala biti stroža. 🙂
Željko Lončar, web designer

Svidjele su mi se tehnike brzog čitanja. Tečaj je bio vrlo učinkovit.
Iva Medić, studentica

Trenerica je bila odlična. Naučila sam puno toga. Pročitala sam puno knjiga i ubrzala sam čitanje. Znatiželja puno pomaže. Čitanje je super.
Anamarija Parlov, učenica

Vrlo korisno – TIME IS MONEY – tako da je sve što nam štedi vrijeme vrlo dobro došlo. Sam tečaj je bio odličan, odlično koncipiran, trenerica sjajna trenerica i vrlo motivirajuće osoba. Sama tehnika nije (što me začudilo) nešto pretjerano revolucionarna – ali, budući da smo mi ljudi (barem većina) vrlo lijeni – vrlo potrebno.
Martina Dakić, student