Utisci polaznika Power reading seminaraZagreb, 01.02. - 07.02.2008.

Ovo su utisci polaznika seminara Brzog čitanja od 01.02. – 07.02.2008. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

In Optimum tečaj bih svakako preporučila svima koji žele na brži, jednostavniji način i s manje utrošene energije postići odlične retultate u čitanju i organiziranju informacija.
Katarina Pavić-Brčić, studentica

Seminar je bio vrlo poučan i zanimljiv. Pomogao mi se vratiti učenju općenito. Trenerica je bila odlična i direktna u objašnjavanju i približavanju tema. Ovaj tečaj bih preporučio svakome tko želi unaprijediti svoj način učenja, a isto i poticaj za unaprjeđenje vlastitog života.
Tomislav Kordić, student

Na ovom seminaru sam naučila kako se uhvatiti u koštac sa novim problemima i kako dostići novu mentalnu razinu. Svaka pohvala trenerici Nikolini koja me vodila kroz mnoge uspone i padove i hrabrila me. Mogu reći da sam usvojila osnove Power readinga i osjetila što znači biti u pravom fokusu, ali mislim da je pravi posao tek preda mnom i da tek sad počinjem učiti.
Lorena Božić, studentica

Seminar je vrlo koristan te ga preporučam svima koji žele biti korisni sebi i onima koje vole.
Stipe Radilović

Power reading pomogao mi je da u sebi otkrijem sposobnost koju nisam ni slutila da posjedujem.
Mirjana Biljan, domaćica