Utisci polaznika Power reading seminaraZagreb, 14.12. - 20.12.2007.

Ovo su utisci polaznika seminara Brzog čitanja od 14.12. – 20.12.2007. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Izuzetno sam zadovoljna seminarom. Moja očekivanja su sasvim ispunjena, a napredak i te kako vidljiv, jer čitam mnogo brže i koncentriranije. Vrlo sam zadovoljna i „radnim elanom“ na seminaru, okruženjem i poticajnom sredinom i od strane trenerice i kolega sa seminara.
Sandra Carić Herceg, novinar

Tečaj bih preporučila svima (što već i radim). Ne znam kada me zadnji put u životu čitanje i „učenje“ toliko oduševilo. Svaki dan sam jedva čekala da dođem na „trening“! imali smo i odličnu predavačicu Kristinu Kekelj koja nas je sve „zarazila“ voljom i entuzijazmom za čitanjem! Odlično, odlično, odlično!!!
Mirela Brezarić, prof. glazbene kulture

Ovaj seminar je bio i više nego super za mene. Preporučila bih ga svakome, a pogotovo studentima. Ne žalim što sam ga upisala i jako mi je drago što sam se upoznala sa ovim seminarom.
Ivana Kalčić, studentica

Zadovoljna sam seminarom Brzog čitanja, iako ne bi bilo loše da i malo dulje traje. Svakako bih ga preporučila svojim prijateljima, kolegama.
Ivana Bašić, studentica

Seminar mi se svidio, u početku nisam mislila da mogu. Sada sam promijenila mišljenje, vježbat ću. Preporučila bi svakome tko to treba.
Katarina Kalčić, učenica

Kao prvo, moram reći da ovo stvarno funkcionira iako je potrebno još vježbanja da bi se usavršilo. Atmosfera na tečaju je sjajna, zaista poticajna. Vidimo se opet…
Katarina Gerometta, student

Izuzetno sam zadovoljna tečajem, nadam se da više neću koristiti tradicionalno čitanje. Tečaj već preporučujem svima koje poznajem ana tečaj ću obavzno polati i članove svoje obitelji. Žao mi je jedino što takav tečaj nisam prošla puno ranije u svom obrazovanju – bilo bi mi puno lakše.
Ivana Prpić Znidarčić, liječnik

Nevjerojatno da je zaista mogućew za tako malo vremena s razumijevanjem pročitati knjigu. Vrlo sam zadovoljna. Naučila podosta. Zahvaljujem trenerici na svemu što nas je naučila. Toplo preporučam zaista svima da prođu seminar. Korisno i u svakodnevnom životu. Hvala.
Diana Gracin, ekonomist

Bilo je ok! Zadovoljan sam prezentacijom!
Dražen Benjak, elektromehaničar

Izvrstan tečaj, kao i trenerica. Olakšava čitanje i vježba, tjera mozak na opuštenije ali veće zahvaćanje materijala od slika do teksta. Vrlo obećavajuće ali treba puno vježbati i truditi se.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Tečaj brzog čitanja je jedan od korisnih tečaja koji bi se trebao svugdje primjenjivati, tj. u svakodnevnom životu. Trebao bi nastaviti sa radom jer je vrlo koristan kako za mlade, poduzetne i stare, zapravo za sve koji imaju volju naučiti novu tehniku čitanja. Pohvaljujem vaš rad u cijelosti.
Dajana Jokić, učenica osnovne škole

Super trenerica :), sve fino objasni, demonstrira… Sad je samo na nama da to nastavimo što bolje vježbati. Znam da bi ja trebala 🙂 i budem!! Odlično je to što imate hrpu termina na koji možemo banuti i vježbati s ostatkom ekipe! Dobri su vam i termini. I crtanje je odlično! Treba malo više toga 😉
Iva Kleiner, studentica

Na seminaru mi je bilo izrazito ugodno i za vrijeme vikenda kada se najviše radi – vrijeme je proletilo. Seminar je koristan posebice djeci školskog (osnovna/sednja škola) uzrasta.
Ana Žnidarec, školski pedagog

Seminar brzog čitanja bio mi je jako koristan jer se sada mogu napokon posvetiti čitanju knjiga, za što ranije nisam imao vremena. Uz malo muke, brzo čitanje korisno je i za učenje. No tehniku brzog čitanja treba još mnogo usavršavati i nakon završetka seminara, i sama tehnika zahtijeva puno truda. Zadovoljan sam i seminarom i trenericom!
Borna Habijanec, student