Utisci polaznika Power reading seminaraZagreb, 23.11. - 29.11.2007.

Ovo su utisci polaznika seminara Brzog čitanja od 23.11. – 29.11.2007. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Zastrašujuće dobro! Stvar stvarno funkcionira i trebali bi svi upisati koji žele proširiti svoje vidike i otvoriti nove načine shvaćanja stvari i teksta koji se čita. Sve pohvale!
Helena Lončar, soc. radnik

Došao sam bez ikakvog očekivanja i moram priznati da je bilo odlično. Prvenstveno sam došao zbog problema sa koncentracijom. Nakon održanog tečaja sam osjetio veliki pomak. Moram posebno pohvaliti trenericu Martinu koja je bila vanserijski. E da su barem svi profesori takvi!
Ivan Krešić, student

Vrlo zadovoljan, dapače, oduševljen! Od primjetnih do neprimjetnih tehnika predavanja, sve izvrsno, kao i stručnost… ma, sve u svemu super iskustvo!!! Preporučam!!!
Darko Slabinac, student računovodstva na EFZG

Zadovoljna sam tečajem. Više od očekivanog! Bilo je zabavno i korisno, a nadasve motivirajuće. Nadam se da ću ustrajati u vježbanju i pročitati sve knjige koje mi stoje na čekanju. Bravo za predavačicu Martinu!
Željka Kamber, tajnica

Seminar je pozitivno iskustvo, kako zbog sadržaja, još više zbog predavača. Doista, nisam očekivala toliku kvalitetu, stručnost, entuzijazam, duhovitost, neposrednost i ljubaznost u jednoj osobi – Martini Zebi. Da je bar više predavača njoj slično.
Vinka Belas Solarić, ing. med. rad.

Tečaj je svrhovit. Evidentno je da su pojedinci višestruko povećali svoju brzinu čitanja. Osobno nisam ispunio očekivanja, ali sam naučio neke nove stvari, a i dobio sam potvrdu o mogućnostima koje su mi prije bile teško shvatljive. Moje zadovoljstvo leži u činjenici da sam naučio osnove brzog čitanja, i uz to ipak malo ubrzao. Dovoljno za motivaciju da nastavim vježbati i koristiti ovu vještinu na jednoj puno višoj razini koja će me zadovoljavati.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Ugodno sam iznenađena. Zanimljivo i korisno ukoliko se stvarno vježba i koristi. Preporučam svima!
Željka Čuturić, komercijalni manager

Definitivno bih seminar preporučio , pogotovo onima koji se još obrazuju (fax, škola). Pogotovo bih pohvalio voditeljicu radi ugodnog pristupa polaznicima i stvaranja odlične atmosfere pa je nemoguće bilo da je nekome dosadno!
Lino Vojnović, dipl. ing.

Sve je bilo ok, no tempo mi je bio malo prebrz. Volio bih da sam imao vremena u toku seminara barem malo sam probati doma čitati.
Goran Senta, inženjer prometa

Tečaj je pomogao kako čitati brzo i pamtiti i lakše će mi biti u školi čitati.
Dario Slabinac, učenik

Tečaj bi svakako preporučila svima koji se žele dalje obrazovati ili samo u svrhu osobnog razvoja. Daje sasvim nov pogleda na čitanje i mijenja ono što nas uče u školi.
Ranka Kahlina, službenik

Tečaj brzog čitanja je ispunio u potpunosti moja očekivanja. Vrlo sam zadovoljan postignutim rezultatom i mislim da sam ovim tečajem puno napredovao-kako u samoj brzini čitanja knjiga, tako i potpuno izoštrenom koncentracijom i doživljajem pročitanih knjiga na drugi način nego kod klasičnog čitanja. Tečaj bih preporučio svima, jer je višestruko koristan, a u isto vrijeme zahvaljujući odličnim predavačima i vrlo zabavan.
Ivan Pisačić, dipl. ekonomist