Utisci polaznika Power reading seminaraZagreb, 16.11. - 22.11.2007.

Ovo su utisci polaznika seminara Brzog čitanja od 16.11. – 22.11.2007. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Odličan seminar, odlična tehnika, ne sjećam se kada sam zadnji put bila tako oduševljena stjecanjem neke nove vještine (i k tome – vrlo upotrebljive)! Sva početna skepsa se istopila s drugom, trećom… desetom pročitanom knjigom u svega nekoliko dana. Već planiram kako ću stečenu vještinu dodatno usavršiti. Vrlo, vrlo primjenjivo.
Gordana Ćorić, direktorica programa, predavačica

Ovaj seminar je u potpunosti ispunio moja očekivanja. Ipak bitno je da svaki polaznik seminara i dalje nastavi usavršavati tehniku čitanja jer nam je svima poznato da se vrhunski rezultati postižu isključivo mukotrpnim radom. Smatram da će mi sve što sam ovdje naučila puno pomoći u daljnjem školovanju i kasnije u obavljanju posla.
Ana Nekić, studentica

Volim čitati, ali imam slabu koncentraciju. Da bih bila produktivnija odlučila sam se za tečaj brzog čitanja. Na vrlo zanimljiv i zabavan način smo usvojili potrebno znanje. Sada još samo vježbanjem treba usavršiti stečenu vještinu.
Teuta Skorin, dipl. ing. ekologije

Bila sam skeptična, pa sam iznenađena i neobično zadovoljna. Vjerujem da će uz daljnje redovno vježbanje biti još bolje. Svima hvala.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

O. K. -5 🙂
Sonja Jadreško, ekonomist

ODLIČNO! Nisam očekivala da ću u tako kratkom vremenu razviti takvu brzinu čitanja i razumijevanja pročitanog. Puna sam hvale!!! Svima pričam o dojmovima!!! Šetajuća reklama 🙂
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Vrlo sam zadovoljna! Nakon tečaja je potrebno obavezno vježbati. Svakom bih preporučila.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Odlična radna atmosfera i ustrajno pokušavanje ubojstva našeg kriticizma, skeptičnosti i nevjerice.
Ana Hudi

Zbilja se isplati. U životu nisam pročitao toliko knjiga koliko sam pročitao ovdje u 8 dana. I to sa razumijevanjem. Pomoglo mi je i pri učenju. Zbilja sam zadovoljan.
Antonio Leskur, učenik

Trenerica je dala sve od sebe da prenese znanja brzog čitanja na polaznike. O njoj mogu reći samo najbolje. Međutim, na seminar sam krenuo zbog reklame u Metro magazinu, gdje je pisalo između ostalog i čitanje stručne literature. Tijekom tečaja sam uvidio da mi, barem ja, nismo ni blizu tog nivoa. Na tečaju sam naučio brže pregledati jednostavne knjige, a zbog toga nisam upisao tečaj.
Marko Bašić, dipl. ekonomist

Puno naučiš, zabaviš se i preporučila bih svima! 🙂
Mia Kostanjčar, učenica

Tečaj brzog čitanja sam doživio kao jedno lijepo novo iskustvo… Oduševilo me kako brzo zaista možemo čitati iako nismo toga svjesni… Nadam se da će mi to danas sutra pomoći… Sve u svemu bilo je zabavno i svakom bih preporučio…
Darjan Matanović, učenik

Tečaj brzog čitanja mi se jako svidio zato jer mislim da ću puno lakše čitati lektire i učiti.
Maja Pajvot, učenica

Zanimljivo je. Profesorica je super, a dal će mi tečaj brzog čitanja pomoći to ću tek vidjeti. Pozdrav.
Ivan Marušić, student

Na seminaru sam naučio brže čitati, lakše se koncentrirati i usredotočiti na učenje te izrađivati mentalne mape koje će mi vjerojatno pomoći u daljnjem učenju.
Matej Lemut, student

Moj handicap (vrlo loš vid) otežava mi vježbanje. Mislim da ću još trebati mnogo više treninga nego što trebaju zdravi.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Nezadovoljna sam onim što sam usvojila ovdje, brzina mi se nije ubrzala toliko, odnosno 3-5 puta, koliko bi bilo preporučljivo za polaznike!
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Tečaj brzog čitanja mi se jako svidio jer sam postigla puno veću brzinu čitanja i razumijevanja teksta te sam se naučila bolje koncentrirati što će mi vjerojatno pomoći oko učenja i čitanja lektire.
Nikolina Marković, učenica