Utisci polaznika Power reading seminaraZagreb, 09.11. - 15.11.2007.

Ovo su utisci polaznika seminara Brzog čitanja od 09.11. – 15.11.2007. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Zaista me ugodno iznenadila lakoća usvajanja tehnike brzog čitanja kao i „umjetnički doživljaj pročitanog“ koji se nimalo ne gubi. A u rezultate/uspješnost tehnike sam vjerovala od samog početka. Hvala.
Biljana Brkić, sociologinja

Tečaj je ispunio i više od mojih očekivanja. Vratio mi je sposobnost bržeg koncentriranja, tj. ulaženja u fokus. Sad, tek tjedan dana nakon početka upotrebe brzog čitanja oči mi „lete“ i po ekranu kompjutera, što mi je bila prva i presudna potreba za daljnji razvoj i učenje. Osobno mislim da je tečaj potreban svim koji već stanovito vladaju jezikom i pismom. Ponovno ću se primiti i čitanja prije spavanja.
Andrej Šalamon, dipl. ing. el.

SVI KOJI NISU PROBALI, MNOGO PROPUŠTAJU! Ovo iskustvo učinilo me je sretnijom i jedva čekam da posegnem za prvom knjigom koja mi se nađe na putu. 🙂
Marina Leš

Ono što me oduševilo na seminaru je kvaliteta prenošenja znanja što definitivno ovisi o stručnosti predavača. Drago mi je da se radi upravo o psihologinji koja je uz tehnike brzog čitanja polaznike upoznala s korisnim informacijama kao što su mentalne mape. Iznenađen sam rezultatima i preporučam ovaj seminar svima koji žele u relativno kratkom vremenu postići višestruke rezultate.
Ninoslav Šebestijan, profesor

Zadovoljan sam sa cjelokupnim tečajem. Ispunio je moja očekivanja.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Tečaj definitivno pomaže, ali je potrebno nakon tečaja nastaviti primjenjivati tehnike koje smo naučili.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Svidjelo mi se to što sam u tako malo vremena pročitao toliko stranica. Naučio me usredotočiti na radni zadatak.
Juraj Govorčin, učenik

Vrlo impresivan rezultat rada. Nadasve korisno. Trenerica Klaudia optimistična i poticajna. Mislim da nitko ne bi pogriješio kada bi upisao seminar u In Optimumu. Puno hvala.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Zadovoljna sam tečajem jer stvarno je očito da sam postigla napredak u čitanju. Zanimljivo mi je bilo kojom brzinom sam postizala koncentraciju, a naravno da su mi vrlo zanimljive tehnike kako si olakšati učenje. Hvala, pozdrav.
Tuga Žemva, fotograf

Jedno veliko pozitivno iskustvo. Preporučila bih ga svima koji vole i žele raditi na sebi. Nadam se da će rezultati biti vidljivi i na faksu. Ugodna radna atmosfera. Na samoj tehnici moram još poraditi, ali In Optimum je super!
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Meni se sve svidjelo, a posebno to što smo crtali mentalne mape. Sve pohvale.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Tečaj omogućava povećanje brzine čitanja tekstova, ali i koncentracije, percepcije, pamćenja; širok spektar novih informacija koje su praktične i korisne dugoročno gledano.
Vesna Vuković, student

Tečaj me se veoma dojmio. Na početku sam bila dosta skeptična i nisam vjerovala da je moguće u malo vremena pročitati mnogo, a kamoli zapamtiti sitnice. Evo, u 4 sata pročitala sam 7 knjiga od najmanje 150 str. (pa pokušajte vi sada tolko pročitati u tak malo vremena!) sve pohvale!
Marija Pršec, student