Utisci polaznika Power reading seminaraZagreb, 26.10. - 31.10.2007.

Ovo su utisci polaznika seminara Brzog čitanja od 26.10. – 31.10.2007. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Apsolutno sam zadovoljan cjelokupnim sadržajem seminara. naravno da nakon njega slijedi daljnje učenje, ali u svakom slučaju, vrijeme utrošeno ovdje je vrijeme koje sam utrošio u jednu od boljih svrha u životu.
Damir Feher, upravni referent-informatičar

Dojmovi su iznad očekivanja. Bila sam malo sumnjiva u mogućnost brzog čitanja, ali sam ovim seminarom shvatila da je to moguće. Odlično!
Martina Cvitković, službenik

Tečajem brzog čitanja spoznala sam zanimljivost čitanja koju sam znala izgubiti pri čitanju knjiga meni nezanimljivog sadržaja, ali metodom brzog čitanja prisiljena sam pročitati knjigu do kraja i spoznati njenu kvalitetu. Stečeno znanje ću upotrijebiti u olakšavanju si svladavanja nastavnog gradiva. Tečaj preporučujem ama baš svakome!
Marina Sorić, studentica

Samo postojanje ovakvog tečaja je kao ostvarenje želje o kojoj nisam ni sanjala. Kako pročitati mnoge knjige koje me čekaju. Prekrasno iskustvo, potrudit ću se iskoristiti naučeno i naravno čeka me vježbanje, vježbanje…
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Seminar je veoma naporan za svakoga tko se pokuša fokusirati na njega, a još više ako u tome uspijete. Nevjerojatno je to što kad pročitate prvu knjigu za pola sata, zapravo shvatite da je razumijete, ali ipak, do savršenstva se ne dolazi samo tako, treba vježbati nakon seminara. u principu se vrijedi potruditi poslušati seminar.
Dejan Marinić, građevinski tehničar

Seminar mi se svidio, mislim da ću tehnike brzog čitanja primjenjivati u budućnosti. Nadam se da će mi tečaj pomoći i u savladavanju stručne literature.
Hrvoje Vranić, student

Bilo je dobro, dobre sam rezultate ostvario ovdje, a sad se pitam koja je granica do koje mogu ubrzati svoje čitanje vježbajući samostalno.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

U početku skeptičnost, nakon toga oduševljenost. Iako mnogi kad im se priča o ovome ne vjeruju, mislim da je to samo njihov problem. Meni je to fenomenalno i mislim da će mi pomoći u mnoge svrhe.
Lena Rakipov, studentica

? Pročitao sam 12 knjiga. Mentorica je entuzijastična.
Vice Šimunov, student

Ovaj tečaj je super jer mi je pobudio želju za čitanjem koje inače ne volim. Ima trenutaka kad vam je dosta svega i teško je, ali isplati se izdržati.
Ivana Šarić, studentica

Ponekad frustracija sa svojom „neproduktivnošću“, no shvaćam da je to trenutno i da se pojavljuje u svakom poslu. Inače, seminar je ispunio moja očekivanja, naravno da treba puno vježbati, ali ima nečega u tome… I da, NE MOŽE SE NAUČITI BEZ TEČAJA ?
Mihaela Antić, studentica

Ovo je bilo jedno vrlo zanimljivo iskustvo.
Mihael Šarić, učenik

Naučila sam kako brže obrađivati knjigu. Knjige su bile zanimljive. Odlično je bilo.
Augusta Jurica, učenica O.Š.

Tečaj mi se svidio. Sa sobom sam zadovoljna i mislim da će mi to pomoći kroz školu i valjda i dalje.
Victoria Princich, učenica

263110_07