Utisci polaznika Power reading seminaraZagreb, 19.10. - 25.10.2007.

Ovo su utisci polaznika seminara Brzog čitanja od 19.10. – 25.10.2007. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Vrlo dinamično, u početku zbunjujuće obzirom na moje dugogodišnje izbivanje iz školskih klupa, ali na kraju onaj fantastičan osjećaj nove spoznaje, usvajanje nove vještine. Sve 5.
Mladen Marković, direktor, član uprave poduzeća

Seminar mi se dopao jer sam naučila pristupiti knjizi na drugi način. Preporučam!
Lidija Marković, dipl.oec.

Ovaj tečaj mi se svidio, jer mi je pomogao u učenju teških gradiva (povijest, fizika…). Preporučujem svima koji imaju problema sa znatiželjom (nemaju volje za učenje) da pohađaju ovaj tečaj, jer mi je pomogao i donio dobre ocjene u školi.
Martina Topić, učenica

Brže čitam, razumijem, imam bolju tehniku, i u svakom smislu nemam loše riječi i nadam se da će pomoći.
Mario Havliček, student

Super je, pomoglo mi je u svladavanju knjiga, udžbenika i teškog i dugotrajnog dosadnog čitanja. Svima bi preporučio, ovo je predobro i uz zabavu i smijeh sve se lakše nauči.
Luka Budak, učenik

Naučio sam dosta stvari o čitanju i koristio sam mentalnu energiju što me izmorilo, a to je dobro. Zadovoljan sam tečajem jer mislim da će mi pomoći u mnogim pogledima života. Jer se više bavim psihom nego fizikom. Jer dobro je koristiti više od 10% mozga.
Leonard Dolenec, učenik srednje škole

Brzo čitaje je zakon, a trenerica je još više zakon (Kristina K.).
Tvrtko Bolčić, učenik

Pa bilo mi je jako teško i jako se trebam truditi i malo mučiti, ali još uvijek imam osjećaj da nisam baš do kraja naučio tehniku brzog čitanja.
Dražen Dolenec, učenik

Brzo čitanje mi je bilo superiška. Sada super-brzo čitam, i to sve zahvaljujući mojoj trenerici Kristini K.
Filip Bolčić, učenik

Na tečaju Brzog čitanja (19.10.-25.10.2007.) mi je bilo odlično. Naučila sam jednu novu vještinu koja će mi itekako trebati u životu. Trenerica je bila super. Bila je stroga i puno smo čitali ali sam sve razumijela i naučila. Pročitala sam 13 knjiga, s danas 14. Bilo je SUPER!!!!!!!
Karla Neral, učenica