Utisci polaznika Power reading seminaraZagreb, 12.10. - 18.10.2007.

Ovo su utisci polaznika seminara Brzog čitanja u Zagrebu od 12.10. – 18.10.2007. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Seminar je premašio moja očekivanja, htio sam postići da mogu čitati dvostruko brže – to bi bila ogromna ušteda vremena… A rezultat je daleko više od toga. Preporučio bih svakome, posebno studentima i onima čija profesija zahtijeva mnogo čitanja.
Ivica Matanić, dipl. ing. agronomije

Na seminar sam krenula više zbog podrške kćerki koja je zajedno sa mnom pohađala seminar, a na kraju sam shvatila da je i meni bilo itekako potrebno ubrzati čitanje i poboljšati brzinu razumijevanja tekstova. Tečaj je izuzetno kvalitetan, predavačica vrlo stručna i dobar animator ovog seminara. Tehnike su stručno i precizno razrađene, brze su i produktivne. Puno se nauči u 25 sati, a rezultati se vide odmah što pomaže osobito kod stručne lioterature koju baš i nije uvijek zanimljivo čitati.
Dubravka Pavišić, dipl. pravnik

Očekivanje i uspješnost premašila su 500 % od početnih očekivanja!!!
Zdenka Vukčević, dipl. pravnik

Vrlo zanimljivo, veselo i razbuđujuće. Mislila sam da ću zaspat čitajući, kao obično, no ipak ovo NIJE obično već BRZO čitanje! Drago mi je što sam sudjelovala u ovome, a posebno u Klaudiinoj grupi! S poštovanjem,
Jasmina Salihović, student

Odlično! Bilo mi je zanimljivo, ugodno. Klaudia je odlična trenerica.
Marta Alić, prof. hrvatskog j. i informatologije

Bilo mi je super i jako sam se ubrzao i to je super!!!
Karlo Boronić, učenik

Seminar „Brzo čitanje“ daje općenite upute „kako se to radi“. To je vještina (tehnika) koju je potrebno razvijati. Sjajno je (i pohvalno) to što In Optimum pruža tu mogućnost da nas prati (i vodi) i nakon završetka ovog seminara.
Martina Prežec

Zadovoljna sam tečajem, no smatram da bi se za uplaćenu cijenu sudionicima trebao osigurati radni materijal.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Bilo mi je super. Zadovoljan sam.
Ivan Martinec, učenik

Na seminar i trenericu nemam nikakvih primjedbi. Bio je ovo simpatičan tjedan. Drago mi je da ga nisam propustila. Imam primjedbicu na radni materijal. Obzirom na cijenu seminara smatram da su ga organizatori trebali osigurati. Hvala!
Anita Bilić Kovačević, salda kontist kupaca

Zadovoljan sam.
Marijan Bošnjak Mravunac, učenik

In Optimum – jako sam ugodno iznenađen.
Bruno Raguž, učenik

Sve mi se svidjelo i ja sam zadovoljna.
Beata Guszak, učenica O. Š.

– ugodna atmosfera
– ugodno društvo
– super trenerica
– dobri rezultati
Lidija Vuković, dipl. ing. biologije

Sve što sam ovdje naučila mnogo će mi koristiti za učenje i sve vezano za školu. Seminar mi je puno pomogao, poboljšala mi se koncentracija i čitanje i učenje mi se jako ubrzalo. Sada mi je učenje i čitanje puno zanimljivije s obzirom da u kraćem vremenu uspijem pohvatati sve detalje i sve zapamtiti. Svima bih preporučila da idu na seminar jer nemaju što izgubiti, a mogu puno toga dobiti.
Hana Sundać, učenica