Utisci polaznika Power Reading seminaraZagreb, 29.06. - 03.07.2015.

Ovo su utisci polaznika seminara Brzog čitanja iz Zagreba od 29.06.-03.07.2015. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Tečaj brzog čitanja promijenio je moj način čitanja, što sam priželjkivala, ali nisam očekivala u tako kratkom roku. Stekla sam veću brzinu i jedino se nadam da će ona i ostati. U grupi je bila ugodna atmosfera, a knjige koje smo mogli izabrati za čitanje bile su iz različitih žanrova pa je svatko mogao nači nešto za sebe.

Kristina Štajminger, učenica

Bilo je jako zanimljivo i poučno jer nismo naučili samo čitati nego i bolje učiti. Sve u svemu, svidjelo mi se na tečaju, bila je ugodna atmosfera i dobre knjige.

Iva Ćurković, učenica

Veoma kvalitetan seminar. Puno se nauči. Unatoč skeptičnosti na početku zadovoljna sam dobivenim znanjem i mislim da je veoma korisno.

Marija Stanešić, učenica

Odličan seminar, puno mi je koristio, dobio sam novu vještinu koja će mi koristiti u daljnjem radu i učenju.

Boris Knežević, ekonomist

Seminar mi se svidio zato jer sam naučio novu vještinu tj. bolje reći upoznao nove vještine i proširio sam svoj krug znanja.

Dino Omerović, učenik

Seminar je poučan i dobar za mene. Postigla sam napredak i savladala sam tehnike brzog čitanja.

Mia Omerović, učenica

Sviđa mi se što sam svladala mogućnost da puno brže mogu čitati knjige. Sviđa mi se što sam naučila kako da kvalitetno učim iako bi to još o tome trebala porazgovarati s učiteljicom.

Katja Martinović, učenica

Bilo je dobro što je pokazan princip drugačijeg čitanja. Samo treba nastavit.

Domagoj Kabelka, student

Kristina Štajminger

Iva Curkovic

Marija StanešicBoris Kneževic

Dino Omerovic

Mia Omerovic

Katja Martinovic

Domagoj Kabelka