Utisci polaznika Power Reading seminaraZagreb, 19.04. - 24.04.2013.

Ovo su utisci polaznika seminara Brzog čitanja iz Zagreba od 19.04-24.04.2013. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Zahvaljujem Nikolini na prenesenom znanju za koje vjerujem da će mi omogućiti dodatne sate slobodnog vremena, a povrh toga užitak u novom načinu doživljaja knjiga koje ću pročitati.

Ana Pedišić, programer

Došla sam iz znatiželje da li me nova vještina može vratiti knjizi, jer sam nekada puno i sa zadovoljstvom čitala razna štiva, a zadnjih godina je čitanje (neobavezno) postalo rezervirano samo za GO. Na seminaru sam pročitala više nego na zadnjem godišnjem koji sam provela na otoku u trajanju od 4 tjedna. Nadam se da ću nastaviti čitati svakodnevno.

(Po želji polaznika utisak je anoniman)

Došla sam na seminar bez prethodno stvorenog mišljenja o tehnici i sada, kada je seminar gotov mogu reći da se osjećam bolje, zadovoljnije nego prvog dana seminara. Za drastično manje vremena mogu reći da sam sposobna pročitati čak i veću količinu štiva s jednakim tj. boljim razumijevanjem i “osjećanjem” pročitanog. Uz vježbu, mislim da ću ovu tehniku smatrati jednom od najkorisnijih životnih vještina.

Marija Kornelija Hrečkovski, studentica

Iskustvo za koje smatram da će mi veoma koristiti nadalje u životu. Sjajno!

(Po želji polaznika utisak je anoniman)

Bilo je lijepo. Nisam skroz ovladao tehnikom ali sam se ubrzao. Veseli me da u In-Optimum možemo uvijek doći čitati. Ućiteljica je odlična. (predavač)

Berislav Jelušić, inženjer poštanskog prometa

Dođi, vidi i brzo pročitaj

(Po želji polaznika utisak je anoniman)

Moj cilj nije bio samo svladati vještinu brzog čitanja nego učiniti nešto što će doprinjeti svjetlini misli i napretku u stvaranju i mjenjanju stava. Zahvalan sam predavačici jer sam ostvario sve ciljeve.

(Po želji polaznika utisak je anoniman)

Na početku predavanja sam bio skeptičan, no kasnije sam shvatio koliko puno mogu pročitati u malo vremena, a da pritom shvatim što sam pročitao.

Rene Niki Munjas

Zanimljivo, korisno,  malo razočaravajuće (s obzirom na količinu usvojenog teksta nakon čitanja) ali sve skupa, zadovoljavajuće

(Po želji polaznika utisak je anoniman)

Oduševljena sam konačnim rezultatom. Prije pohađanja samog seminara ono što sam ranije načula ili čitala o brzom čitanju činilo mi se kao nešto što mogu ostvariti samo neki ljudi, ali nakon završetka seminara vidim da svatko može postići ovu osobnost bez obzira na dob, zanimanje itd… Potrebna je samo velika želja za uspjehom i rad, rad, rad!

Nikolina Jurjević, studentica prava

Zadovoljan sam seminarom i smatram da će mi ubuduće dobro doći za učenje

Renato Toplak, student

Uz dobru trenericu, usvojila sam tehniku i smatram da će mi puno pomoći u obrazovanju.

Barbara Matulić, studentica

Vrlo sam zadovoljan seminarom i bit će mi vrlo koristan u daljnjem studiranju i životu, samo je potrebno dosta vježbe i upornosti

Zoran Bišćan, student

Jako sam zadovoljna s tim što sam postigla. Smatram da se itekako ubrzala svoje čitanje i namjeravam svaki dan vježbati jer bilo bi šteta da izgubim tu sposobnost. Svaka čast!

Iva Komljenović, student

 

Ana Pedišic

 

 

 

Anonimno1.(2) 24.4

 

 

Marija Kornelija Hreckovski

 

 

anonimno 2.24.42013.

 

Berislav Jelušic

 

 

Anonimno3.24.4.2013

Anonimno 4.24.4.2013

 

Rene Niki Munjas

Nikolina Jurjevic

Renato Toplek

Barbara Matulic

Zoran Bišcan

Iva Komljenovic