Utisci polaznika Power Reading seminaraZagreb, 25.03. - 29.03.2013.

Ovo su utisci polaznika seminara Brzog čitanja iz Zagreba od 25.03.-29.03.2013. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Ovaj seminar mi se puno svidjeo, profesorica je odlična i voljela bi ponovo doći.

Lucija Brnadić Zoranić, učenica

Profesorica je odlična. Nema više se što za reć.

Ana Brnadić, učenica

U početku mi je bilo naporno, ali, kad sam “ušla u štos”, postalo je zabavno, interesantno i opuštajuće. Imali smo odličnog predavača i ovaj seminar mi je pojačao ljubav prema knjigama kojih sam u ovih tjedan dana pročitala više no ikad.

Ida Varošanec, studentica

Zadovoljna sam svojim napretkom u brzini i metodi čitanja tijekom ovih 25 sati. Mislim da će mi to vrlo dobro koristiti u budućnosti. Imam jako dobro iskustvo i preporučila bih svima.

Po želji polaznika utisak je anoniman

Seminar mi je pomogao kod brzine čitanja, no da počnem rutinski brzo čitati, moram sam nastaviti na tome raditi. Seminar je odlična investicija jer znam da će mi se to jednog dana vratiti te zato mislim da je ispunio svoj cilj.

Tomislav Fičko, učenik

Vrlo sam zadovoljan tečajem brzog čitanja.Več drugi dan čitao sam duplo brže. Svaki sam dan nakon “odrađenih” pet sati bio sve više optimističniji i doista sam se uvjerio da se može puno brzo čitati, a i puno je zabavnije!

Ivan Hederić, student

Vrlo dobar i koristan seminar. Uz puno koncentracije, volje i truda se mogu postići odlični rezultati. Naravno, uz mnogo truda nakon seminara, stečena vještina bi mogla prijeći u naviku.

Mei – Lin Fan, studentica

Seminar je bio jako zanimljiv. Naučila sam puno iz njega, te ću to znanje primjenit u daljnjem učenju i čitanju.

Patricia Đura, učenica

Jako sam zadovoljna i puno mi je pomoglo u razumjevanju pročitanog.

Marija Pehar

Jako sam zadovoljan seminarom i novim iskustvom koje sam naučio kod JAKO dobrog profesora i predavača. Jedino mi nije jasno zašto ovako korisne stvari djeca ne mogu naučiti u školi ?!?

Vedran Pevec, učenik

Ovo mi je jako pomoglo u čitanju te se nadam da ću popraviti sve ocjene u školi.

Po želji polaznika utisak je anoniman

Svidjelo mi se kako voditeljica vodi tečaj, kroz šalu, onako kako to treba izgledati. Volio bih opet doći, a i doći ću kada mi bude trebala pomoć 🙂 .

Po želji polaznika utisak je anoniman

Najbolja stvar koju sam naučio, sve tamo od hodanja. Entuzijazam i kvaliteta prenesenog ne može se mjeriti sa ičime. Igor Gretić

Igor Gretić, student

 

Lucija Brnadic Zoranic

Ana Brnadic

Ida Varošanec

 

anoniman 22903

 

Tomislav Ficko

Ivan Hederic

Mei Lin Fan

Patricia Ðura

Marija Pehar

Vedran Pevec

 

 

anoniman32903

 

anoniman 42903

 

Igor Gretic