Utisci polaznika Power Reading seminaraZagreb, 21.09. - 26.09.2012.

Ovo su utisci polaznika seminara Ultra brzog čitanja iz Zagreba od 21.09. – 26.09.2012. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Seminar brzog čitanja genijalna je zamisao, još kvalitetnije izvedbe. Profesorica Nikolina dubila je na trepavicama kako bi usadila osnove i ponešto više te opširnije o brzom čitanju, učenju te općenito školovanju i životu. Uz muziku i poticaj zahtijevala je maksimum našeg optimuma.

Dominik Šimetin, student

Seminar mi se jako svidio i puno mi pomogao.

Daniel Bujas

Jako sam zadovoljan seminarom. Uživao sam u stjecanju novih spoznaja. Mislim da će mi stečeno znanje sa seminara puno pomoći u osobnom i profesionalnom razvoju. Toplo preporučam svima željnih znanja i samorazvoja.

Mladen Dujmović, pilot

Seminar je bio odličan, jako zanimljiv. Puno novih stvari sam naučila i proširila vidno polje! Jako sam zadovoljna s predavačem!

Natalija Ostroški, student

Seminar je super – brzinu čitanja povećala sam nekoliko puta kao i razumijevanje. Seminar preporučam svima.

Po želji polaznika utisak je anoniman

Smatram da je ovaj tečaj vrlo koristan i da će mi ovo pomoći da u kraćem vremenu pročitam više knjiga te da mi neće dosaditi čitanje.

Anja Slamar, učenica

Ovaj tečaj jako je bio naporan, pomogao mi je i zadovoljna sam.

Dora Petrović, učenica

Iskreno, nisam mislila da je to moguće, ali sada vidim da stvarno djeluje. Jako sam sretna i zadovoljna što sam upisala ovaj tečaj i preporučila bih ga svakome.

Matea Muselin, učenica

Seminar je bio odličan. Definitivno je ubrzao čitanje i ubrzao rad mozga.

Ivan Krauze, učenik

Seminar mi se jako svidio. rad je sistematičan i potiče se pohađatelje na rad, čitanje. Uspijevamo se dobro i zabaviti i uživati, ali i steći mnoga nova iskustva koja će nam pomoći u daljnjem školovanju i životu. Jako sam zadovoljna.

Matea Hodonj, učenica