Utisci polaznika Power Reading seminaraZagreb, 27.08. - 31.08.2012.

Ovo su utisci polaznika seminara Ultra brzog čitanja iz Zagreba od 27.08. – 31.08.2012. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Metoda brzog čitanja trebala bi se uvrstiti u obvezni sustav školovanja kako bi djeca (ljudi) prestali slovkati i početi misliti.

Nataša Tomanović, prevoditeljica

Pomoglo mi je u dobivanju fokusa, koncentracije i brzini, ponajviše mi je pomoglo u pamćenju.

Mihaela Matijević

Pohvala za metodu i spremnost objašnjavanja svim razinama polaznika.

Nives Gotovac, prevoditelj

Jako mi se svidio seminar. ovo će mi definitivno olakšati srednju školu, lektire ću brže i bezbolnije čitati, a pritom i uživati!

Lucija Crnogorac, učenica

Ja sam iznimno zadovoljan edukacijom. Bio sam skeptičan u njihove metode brzog čitanja, no prevario sam se. Od srca svima preporučujem taj tečaj!

Daniel Musa, student

Brzo čitanje mi se sviđa jer “proplivam” puno stranica, a razumijem gotovo sve te se uz pomoć glazbe lako uživim u radnju.

Lara Puškarić

Seminar je odličan, preporučujem ga svakome. Zadovoljna sam vještinom brzog čitanja koju ću odsada upotrebljavati u čitanju literature na koju naiđem.

Iva Valenta, student

Tečaj mi se jako svidio. Sigurno će mi pomoći kod učenja i kod čitanja lektira. Drago mi je što sam prisustvovala ovom seminaru i definitivno ću koristiti brzo čitanje u životu!

Mia Đurđevac, učenik

Puno mi je pomoglo u vezi čitanja, a i boljeg povezivanja.

Ana Keri