Utisci polaznika Power Reading seminaraZagreb, 20.08. - 24.08.2012.

Ovo su utisci polaznika seminara Ultra brzog čitanja iz Zagreba od 20.08. – 24.08.2012. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Pomoglo mi je puno, poboljšala sam brzinu čitanja, razumijevanje pročitanog i pamćenje. što će mi, nadam se, pomoći pri studiju.

Martina Vuksanović, zaposlena/student

Pametno utrošena svaka kuna koju sam platila. Bila sam skeptična prema tehnici i brojne obaveze su me natjerale da dođem i uz ovu vještinu oslobodim barem dio mog prenatrpanog dana, ali pokazalo se kao odličan izbor i vjerujem da ću kroz ovu savladanu vještinu unaprijediti mnoga svoja znanja. P.S. Veliku uspješnost pripisujem entuzijastičnoj trenerici.

Vladimira Čivrag, primalja/student

Seminar mi se jako svidio jer sam shvatila kako sam do sada “upotrebljavala” jako malu količinu memorije mozga, a ja se nadam da će se od sada to poboljšati zahvaljujući seminaru, naravno.

Eva Valenčak, učenik

Izuzetna prilika za razvijanje novih vještina. Zanimljivo, poučno, naporno. Uz predani rad stižu i rezultati. Živi bili pa vidjeli!

Antonija Pišković, studentica

Mislio sam da će biti dosadno, ali sam se prevario!

Matej Matoković, učenik

Ugodno sam iznenađena kako u malo vremena mogu pročitati puno knjiga.

Tonia Vojnović, učenica

U početku seminara bila sam puna nade, zatim uvidjela koliko se razlikujem u sposobnostima od ostalih polaznika (bila sam katastrofa), a onda kako se bližilo kraju ponovno se pojavila nada i shvatila sam da mogu još puno napredovati. Hvala!

Branka Engel, njegovateljica

Predavačica je ugodna i ljubazna i trebat će mi vremena da se priviknem na novu metodu učenja, ali predavačica super objašnjava.

Lucija Palčić, učenica

Pomaže u čitanju.

Vita Novković, učenica

Svidjelo mi se što sam imao priliku usvojiti vještinu brzog čitanja.

Fran Novković, učenik

Prije seminara nisam ništa čitao, čitanje mi je oduvijek oduzimalo energiju. Seminar mi je dao volju za čitanjem.

Po želji polaznika utisak je anoniman