Utisci polaznika Power Reading seminaraRijeka, 06.07. - 11.07.2012.

Ovo su utisci polaznika seminara Ultra brzog čitanja iz Rijeke od 06.07. – 11.07.2012. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Imam odličan dojam o ovome tečaju jer jako mi je pomoglo oko čitanja. Čitanje mi se jako ubrzalo, a pamtim identično kao i prije, odnosno jako puno podataka pamtim, u nekim slučajevima možda više. Pomaže općenito tečaj oko fokusiranja i na razne druge stvari, zato preporučam ovaj seminar svima.

Mateo Tijan

Ovaj seminar pomogao mi je pri učenju i fokusiranju. Počeo sam čitati puno brže. Dok sam bio na seminaru, osjetio sam mir i bio sam sretan :). Naučio sam kako da se bolje kontroliram i smirim.

David Bernetić

Ukratko, ovaj tečaj mi je bio veoma zanimljiv i poučan. Shvatio sam načine brzog čitanja, što je fokus te njegova važnost u čitanju. Sve u svemu veoma sam zadovoljan svime jer sam poboljšao i ubrzao čitanje što mi je bio glavni zadatak. Veoma mi se svidjelo da smo prije svakog čitanja “radili” imaginaciju i vizualizaciju te mi je svakako pomogla u čitanju. Također mentalne mape su veoma važne i korisne te mi je bilo puno lakše shvatiti sadržaj knjiga.

Dorian Dragičević, učenik

Mnogo puta sam čitao o brzom čitanju i slušao tuđa iskustva i sada napokon, nakon prijeđenog seminara, mogu i ja drugima pričati i preporučiti taj seminar jer se brzina čitanja doista mnogostruko povećava. Hvala!

Dalibor Piskrec, tonmajstor