Utisci polaznika Power Reading seminaraRijeka, 11.05. - 16.05.2012.

Ovo su utisci polaznika seminara Ultra brzog čitanja iz Rijeke od 11.05. – 16.05.2012. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Seminar je bio vrlo zanimljiv te bih ga preporučio svakoj osobi koja je u stanju razviti svoje mogućnosti. U cijeloj grupi mi se najviše svidjela Marina koja je puna posebne energije i voli svoj posao. Zaslužuje povišicu!

Ivan Mitar, učenik

Dobra je usporedba s polaganjem vozačkog ispita. Bez vožnje jako malo vrijedi. Odličan pristup s masu primjera koje se nesebično dijele. Bilo je vrlo zanimljivo i poticajno. Hvala. blago onome tko se našao u svom poslu.

Žarko Lokas

Nadmašilo očekivanja. Zanimljivo i tečno. Korisno. Upute uspješno prenesene, temelji polovljeni – nastavak ovisi o svakome ponaosob. Sa zadovoljstvom ću preporučiti seminar – osobama koje su zainteresirane i za koje procjenjujem da su “sazrele” za nova znanja. Nadam se da će se na seminar odlučiti i moj sin (razmišlja). Svakako imam namjeru proučiti koji se drugi seminari organiziraju te prisustvovati ukoliko budem u mogućnosti. Kritična sam po prirodi, a i sama predajem, ali sa sigurnošću tvrdim da je Marina izvrstan predavač.

Nada Tepšić, liječnik

Seminar preporučujem svima onima koji imaju problema sa učenjem i koncentracijom općenito. Na seminaru se nauči kako živimo u svojoj glavi i tijelu što je neophodno da znamo.

Igor Lokas, student

Za mene je ovo bio seminar puno više od seminara Brzog čitanja jer čovjek misli da, tj. ja sam zamišljala da je to tehnički vježbanje brzine, a to ima sasvim neku drugu dubinu koja je meni jako odgovarala, čovjek shvati da zna jako malo; da sam došla samo do nekih od ovih saznanja meni je ovo planina. Puno više od očekivanja!

Tatjana Grbac

Drago mi je da sam našla vremena za ovaj seminar i jedino što mi sada pada na pamet jest da mi je žao što pospremam stvari jer znam da se sutra nećemo sastati. Marina je izuzetno inspirirajuća i mislim da je u svakome od nas probudila nešto što je čučalo i nismo bili ni svjesni postojanja samih sebe. Mislim da nikad više neću promatrati stvari u sebi i oko sebe na isti način. U tome mi je pomogao fokus. I također, puno više od očekivanja. Pusa

Ivana Tomas Žiković, dipl. ekonomist

Neočekivana otkrića ljudskih sposobnosti i mogućnosti prezentirana izvrsnom predavačicom. Prekrasna uzajamna komunikacija, neobična prisnost i otvorenost.

Smiljan Grbac, umirovljenik

Seminar Brzog čitanja mi se jako sviđa i dosta mi pomaže što znam da ću sada u vrlo kratkom vremenu dosta toga naučiti i imat ću više slobodnog vremena za sebe. Jednom riječju: SUPER! Btw. Marina prosvijetlila si me!

Dunja Pupovac, učenica

Bilo mi je super. Marina je zakon.

Po želji polaznika utisak je anoniman