Utisci polaznika Power reading seminaraKarlovac, 20.04. - 24.04.2012.

Ovo su utisci polaznika seminara Ultra Brzo čitanje u Karlovcu od 20.04. – 24.04.2012. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Uvjerila sam se u nešto što mi je zvučalo nevjerojatno. Nadam se da je to samo početak!

Jasna Kovačević, ekonomist

Oduševljena sam seminarom, pogotovo profesoricom koja mi je na sasvim jednostavan način objasnila cijeli proces brzog čitanja kojega sam tek zadnji dan uspjela “prihvatiti”. Hvala najljepša! Želim da se ova metoda što više širi i uđe u nastavni program (“brzo učenje”) da se đacima i studentima olakša.

Valentina Gidak, dipl. ing. građ.

Zanimljiv seminar, ne samo zbog tehnike brzog čitanja, već zato što otvara nove vidike i pomiče granice dosadašnjeg načina razmišljanja i rada.

Sandra Cvitković

Primijetio sam napredak u brzini svoga čitanja, malo sam bio razočaran što nisam mogao zapamtiti baš sve pročitano, no to očito dolazi s vježbom. Tehnike učenja su mi se svidjele i vjerujem da zbilja puno pomažu.

Bruno Ratkaj, učenik

Seminar je odličan. Sve što je bilo kazano stvarno se može postići, naravno trudom. Nemam nikakvih primjedbi. Knjige su u redu, možda bi jedino trebalo biti više primjeraka iz različitih žanrova. Sve u svemu sve pozitivno. Tehniku brzog čitanja uspješno sam usvojila i pokušat ću redovito čitati.

Tonka Ratkaj, učenica

S obzirom na rasporede škole, slobodnih aktivnosti, treninga i obaveza kod kuće i prema obitelji, slobodno vrijeme otiđe uglavnom na odmor i gluposti. Zanemarila sam onu prvobitnu volju za čitanjem koju sam imala ranije. Zahvaljujući ovoj tehnici, imat ću i više vremena i vratiti se čitanju kao i prije, ne samo lektiri.

Vedrana, učenica