Utisci polaznika Power Reading seminaraRijeka, 16.03. - 21.03.2012.

Ovo su utisci polaznika seminara Ultra brzog čitanja iz Rijeke od 16.03. – 21.03.2012. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Zanimljivo i kreativno. Tek sada sam spoznao mogućnosti našeg uma. Ugodna atmosfera.

Po želji polaznika utisak je anoniman

Bilo mi je dobro. Naučila sam više cijeniti sebe i ono što imam. Naučila sam puno toga, ali ne znam top na papit napisati.

Martina Mužević, student

Osjećam da je metoda pogođena jer osjećam pomak u fokusiranju, zbog čega sam i došla na seminar. tempo i vrijeme trajanja isto tako dobar.

Sabina Salamon, prof. pov. umj.

Sve je bilo super.

Po želji polaznika utisak je anoniman

Zanimljivo iskustvo, korisno utrošeno vrijeme i sa zadovoljstvom ću nastaviti primjenjivati naučene tehnike. Rezultati i pomaci kako u brzini čitanja, tako i u količini zapamćenog su vidljivi od samog početka te seminar mogu samo preporučiti. Hvala!

Maksimilian Korotaj, projektant

Ovo mi je bilo jedno od boljih iskustava u životu. Iako je ovaj tečaj brzog čitanja samo 20% brzog čitanja, ostalo druge stvari, nije moglo bolje.

Po želji polaznika utisak je anoniman

Svaka čast! Ovo je predobro, svatko koga zanima rad na sebi, spoznati brzinu svoga uma, svojih mogućnosti i želja, svojih misli i naše podsvijesti, slobodno neka se prijavi na ovaj tečaj. Kako bi naša voditeljica Marina rekla, to je samo “okidač” ka onome što ovaj tečaj pobuđuje u nama. Iskrene zahvale i hvale voditeljici, na strpljenju i darovima koje smo od “nje” primili, jer pomaže shvaćanju i prihvaćanju sebe i okoline. Brzo čitanje je samo izgovor ka početku upoznavanja samih sebe! Srdačni pozdravi!

Nina Zović, učenica

Pročitala sam 4,5 knjiga u 6 dana. Bilo mi je lijepo i dosta toga sam naučila.

Antonia Džido, učenica

Brzo čitanje (promatranje) je odlična stvar. Uvedeni smo lagano, da nam bude zanimljivo. Preporučiti ću svima. Otvorit će nas na svim nivoima života. Inoptimum škola života…

Klara Jeletić, projektant

Seminar je bio odličan.

Po želji polaznika utisak je anoniman