Utisci polaznika Power Reading seminaraZagreb, 30.03. - 04.04.2012.

Ovo su utisci polaznika seminara Ultra brzog čitanja iz Zagreba od 30.03. – 04.04.2012. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Na tečaju je bilo izvrsno. Na prvom satu profesorica (trenerica) je rekla da ćemo pročitat minimalno 5 knjiga. Nitko nije vjerovao, a sad eto nas, ja osobno pročitao oko 10 knjiga i mislim da je ovaj tečaj moja najbolja investicija.

Zvonimir Krpan, učenik

Seminar je bio odličan i u kratkom roku se nauči puno. Bilo bi dobro kada bi trajao i duže da se naučeno gradivo utvrdi.

Nives Nesnidal, učenik

U šest dana sam naučila čitati i postigla odlične rezultate. Zahvaljujem se najboljoj trenerici koja nam je kroz svoja životna iskustva prenijela najbolje što je znala. Svaki dio seminara je bio super i jako sam se zabavila premda sam bila malo skeptična na početku. Trenerice Nikolina puno vam hvala!

Sara Marunčić, učenica

Puno mi je pomoglo, naučio sam brzo čitati, jako sam zadovoljan.

Božo Mustapić

Ljudi počet ćete uživat u knjigama, a nećete razmišljati o tome koliko stranica ima.

Fran Pižeta, školarac

Ovaj tečaj pomaže puno pri čitanju i čini ga zanimljivijim i dojmljivim.

Rene Mališa, učenik

Jako mi se sviđa komunikacija između trenera i učenika. Cijelo učenje bilo mi je vrlo zanimljivo i zato se srdačno zahvaljujem mojoj trenerici koja me naučila snalaženju u životu i brzom čitanju. Hvala na lijepom iskustvu!

Nikolina Krupec