Utisci polaznika Power Reading seminaraRijeka, 17.02. - 22.02.2012.

Ovo su utisci polaznika seminara Ultra brzog čitanja iz Rijeke od 17.02. – 22.02.2012. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Seminar Brzog čitanja preporučio bih svima zato jer je meni pomogao u rješavanju mnogih problema za koje sam prije mislio da su nemogući za riješiti. Svaki dan osjećao sam se sve bolje i bolje. Bio sam pun energije i što je za mene najvažnije dobio sam volju za učenje. Hvala Marina, puno si mi pomogla.

Marko Pavlović, student

Malo mi je teško sažeti misli. Kada pričam drugima kako je ondje, iz mene izlaze samo pozitivni dojmovi. A kada sagledam u sebe nisam sigurna što još vidim. Moram se odmaknuti. Imam čep koji kao da je na površini i hoće van.

Borka Širola, prof.

Egipatskog boga Akera, čije ime znači “ovaj trenutak”, prikazivala su 2 lava koja su sjedila leđa uz leđa. Imena lavova bila su “Jučer” i “Sutra”… Jedan od citata pročitanih na tečaju, tečaju nekoliko redaka, minuta, knjiga i sati. Fascinantnih događanja i izvrsnog stručnog vođenja Marine… “Sutra” predstavlja nove oblike slova, mentalnih mapa, tekstova, osjećaja za vrijeme i ne vrijeme. Hvala Marini i ostalim sudionicima na ovom iskustvu.

Lada Sega, ak. slikarica

Seminar je bio efikasan i zanimljiv. Pomogao mi je u čitanju i u svagdašnjem životu, opuštenije je, zanimljivije i zabavnije i lakše se snalazim u problemima.

Andro Rudenjak, učenik

U početku sam bio skeptičan u vezi s ovim tečajem, ali svakim novim danom ona je nestajala. Ne znam kako objasniti, ali smeinar mi je uvelike proširio vidno polje. Ne koristim to znanje sada samo u čitanju, već i u svakodnevnim aktivnostima, pa čak i u sportu. jednom riječju VAU!

Ivan Šegota, student

Odlično iskustvo u pravo vrijeme! Hvala!

Edi Superina, tehnolog