Utisci polaznika Power reading seminaraZagreb, 07.09. - 13.09.2007.

Ovo su utisci polaznika seminara Brzo čitanja od 07.09. – 13.09.2007. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Bio sam uvjeren da će mi taj tečaj bar parcijalno u životu pomoći. Danas sam uvjerenja da je vrlo koristan, dinamičan i da čak indirektno djeluje na mnoge psihofizičke čimbenike i mentalne strategije. Dobio sam ovim kursom mnogo više nego što sam očekivao jer mi se obzorje psihološke znatiželje u mnogome proširilo.
Robert Zlović, profesor

Odličan tečaj, vrhunska trenerica, vidimo se na sljedećim tečajevima. Vjerujem da dolazim u društvu supruge i djece! Hvala!
Damir Alimović, poduzetnik

Na samom početku seminara nisam imala previše vjere u takve mogućnosti. Recimo, razlog što sam tu je: radoznalost. No, već nakon par dana sam osjetila buđenje moždanih vijuga te entuzijazam s kojim pristupam knjizi. Koncentracija se popravila, vidno polje se počelo širiti, jednostavno-jedna energija želi postati svakodnevnica. Ne vjerujem u uspjeh preko noći, no zahvaljujem na savršenim temeljima koje sam od vas dobila i na volji i upornosti koju osjećam. I više no lijepo iskustvo i naravno-početak jednog novog poglavlja „učenja“ u životu. Hvala!
Dajana Dragović, dipl. iur

Moram priznati da sam puno očekivala od tečaja i na samom početku bila skeptična. No dojmovi na kraju su više nego pozitivni. Planiram nastaviti trenirati istim tempom i posjetiti tečaj učenja i pamćenja. Puno hvala odličnoj trenerici Kristini Kekelj na dobro prenesenom znanju!! 🙂
Iva Salaj, fizioterapeut

Nakon prve nevjerice uslijedilo je oduševljenje! Napredak je vidljiv već drugog dana seminara. Sigurno ću preporučiti i školu i predavača!
(po želji polaznika utisak je anoniman)

– Bilo super
– Vrlo korisno
– Trebalo bi u škole uvesti
– Bravo
Natko Beck, doktor medicine

Vrlo sam zadovoljan s onim što sam naučio.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Jako dobar seminar. Isplati se ići na njega. Meni je tečaj pomogao u učenju i u čitanju knjiga. Više mi se ne da čitati klasičnim načinom čitanja. Brzo čitanje je zabavno.
Mislav Kučenjak, učenik

Jako sam zadovoljna i iznenađena jer nisam mislila da ću to uspjeti savladati. Tehnika brzog čitanja je odlična i nadam se da će mi to pomoći i u učenju.
Melita Ražić, studentica

Smatram da je bilo jako zanimljivo, mislim da će mi ovaj seminar jako koristiti ako još budem puno vježbala. Mislim da ima smisla, samo mi još treba dosta vježbe.
Petrina Paurević, studentica

Unatoč tome što sam u početku bila skeptična po pitanju samog seminara i vještina koje izoštrava, moram priznati da sam zaista zadovoljna, što svojim uspjehom, što prezentacijom trenerice. Svakako ću se truditi svakodnevno primjenjivati stečena znanja i vještine.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Primijetio sam da se povećala koncentracija, fokusiranost, povećalo vidno polje i pamćenje pročitanog. Zadovoljan sam postignutim za vrijeme tečaja brzog čitanja i istovremeno iznenađen jednostavnošću tehnike.
Siniša Lukić, kovinotokar

Jako sam zadovoljna i sretna što sam završila ovaj tečaj. Iznenadila sam se kako brzo mogu pročitati knjigu i naravno u tako kratkom vremenu shvatiti bit knjige.
Paula Šunjo, učenica

Zadovoljan sam sa seminarom i sa svojim čitanjem. Bilo mi je zabavno i poučno. Bilo je Fancy. Nadam se da ću još brže čitati.
Ivan Plehaček, učenik

Ovaj seminar je jako zanimljiv i zabavan. Zadovoljna sam. U grupi je bilo zabavno. Preporučila bih ga svima.
Martina Batinić, učenica

Brzim čitanjem mi je omogućeno da još brže čitam, brže nego što sam prije mogao. Uspjesi na brzom čitanju su zadovoljavajući.
Lovro Jeličić, učenik

Fancy. Bilo je super, ekipa je odlična, a uz to još i brzo čitamo te učimo. Spojeno ugodno s korisnim…
Dominik Cesarec, učenik

Ovaj seminar mi se jako svidio, jer sam zahvaljujući njemu zavoljela čitanje i učenje!
Iva Tušek, učenica

Vrlo sam zadovoljna sa tečajem brzog čitanja, a pogotovo s voditeljicom koja nas je odlično vodila kroz sve korake… 🙂
Mia Furjan, učenica

Imam sve pozitivne dojmove o tečaju.
Filip Vlahović, učenik

Moji dojmovi po pitanju tečaja su izrazito povoljni zbog toga što tečaj zaista omogućuje savladavanje brzog čitanja, a naučene tehnike omogućuju puno brže i kvalitetnije učenje.
Dino Anić, student

Super, puno brže čitam i nadam se da ću lakše učiti i čitati knjige.
Paula Galić, učenica

Seminar Brzog čitanja je bio super… isplatilo se dolaziti. Na kraju se vidi poboljšanje. Fora.
Dorotea Kučenjak, učenica

Očekivala sam puno više od tečaja. Puno sam se trudila i ja i trenerica, nisam savladala, nisam zadovoljna, imam veliku volju za čitanjem, usprkos svemu otvorilo mi je drukčije poglede na čitanje.
Andrijana Šuman Gojčeta, ing. prometa

Tečaj je bio jako dobar. Zadovoljna sam postignutim. Klaudia je bila super, kao i ekipa s tečaja.
Maja Furjan, učenica

Mislim da je ovaj tečaj jako dobar, puno mi je pomogao u čitanju i učenju. Mislim da bi osnovne i srednje škole trebale što više poticati učenike da idu na tečaj brzog čitanja.
Vedran Kroflin, učenik