Utisci polaznika Power Reading seminaraRijeka, 07.01. - 12.01.2012.

Ovo su utisci polaznika seminara Ultra brzog čitanja iz Rijeke od 07.01. – 12.01.2012. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Po dolasku očekivao sam poboljšanje u kvaliteti i brzini čitanja. Moja su očekivanja zadovoljena. No, uz to dobio sam i sasvim novi pogled na život. Nevjerojatno je kako jedna sasvim jednostavna stvar može promijeniti sve u vašem životu (na bolje). Puno se zahvaljujem Marini na njezinoj ustrajnosti i suosjećanju. Hvala!

Goran Linić, učenik

Meni je ovaj seminar jako puno pomogao i olakšao mi moje čitanje i razumijevanje knjige koje čitam. Ovaj seminar mi je također jako poboljšao moje pamćenje u vezi pročitane knjige.

Luka Samardžić, učenik

Na ovom seminaru mi je bilo super. Zato što se brže i lakše može čitati.

Lea Šipoš, učenica

Meni se seminar jako sviđao, puno toga novog sam naučio, brže čitam i bolje se koncentriram.

Filip Šepić, učenik

Brzo čitanje mi se jako svidjelo. I puno brže čitam nego prije i više toga od sadržaja znam. Bilo mi je fora i mnogo toga sam naučila.

Martina Đerić

Lijepo je bilo. Brže čitam i bolje pamtim pročitano.

Martin Mozetić

Super je. Na početku sam mislio da neću uspjeti, imao sam hrpu negativnih misli, ali sam sad shvatio da sam bio u krivu.

Vito Varljen, učenik

Bilo je odlično, zanimljivo i jako poučno. Drago mi je što sam došla!

Laura Dessardo, učenica

Bilo je fenomenalno. Nisam vjerovala da ću moći tako brzo čitati kao što sada – nakon ovog seminara. U početku nisam željela ići, ali mi je jako drago što sam otišla. I što mogu čitati ovako brzo kao što sada znam.

Mia Pilav, učenica

Iskreno sam oduševljen. Na početku seminara sam imao velike sumnje, ali potpuno su nestale završetkom seminara. jako mi je drago da sam odlučio otići na ovaj seminar.

Neven Milenković, učenik

Isplati se jer pomaže ti fokusirati se i brže naučiti čitati.

Dino Pilav

Ovo mi je bilo jedno sjajno iskustvo. Naučio sam biti u fokusu (iako je to moje prirodno stanje) i to će mi biti jako bitno za tenis i za sve ostalo. Već vidim lagane pomake iako treba još jako puno rada!

Dino Bonetta, tenis

Seminar mi se čini jako koristan i uistinu mi pomaže oko učenja i čitanja. Voditeljica je usitinu draga i pomaže mi. Ovaj tečaj ću zauvijek pamtiti jer mi je učinio samo dobro u upoznala sam nove i zanimljive ljude.

Gea Margitić, učenica

Čarolija. Otkriće jednoga novoga svijeta. Voditeljica seminara je jedna od uspješnijih predavačica koje sam susrela (a naslušala sam ih se). Hvala.

Marta Lončarević, prof.

Mislim da mi je ovaj seminar puno pomogao. osjećam se opuštenije i bolje i lakše pamtim.

Dora Baranić

Meni se seminar svidio i preporučujem svima da dođu jer ne pomaže samo u čitanju, nego i u svemu drugome.

Jakov Mozetić, učenik

Krenula sam na ovaj tečaj sa ciljem da poboljšam efektivnost u učenju te koncentraciju. Najvažnija lekcija koju sam naučila je kako biti u miru sa sobom i kako voljeti sebe što je puno vrednije od brzog upijanja informacija.

Stella Frančišković, učenica

Osim što sam znatno ubrzao s čitanjem na seminaru sam usvojio i mnoga druga znanja. Ukratko: daleko više od očekivanog. Preporuka u svakom pogledu!!!

Fernando Kirigin, privatni poduzetnik

Kad sam došao, glavna želja mi je bila kako čitat brže i efikasnije pogotovo lektire i stručnu literaturu. U početku je bilo naporno, no sada mogu čitati količinu (u jednom danu) koja mi je prije trebala mjesecima da pročitam. Zahvaljujući ovom tečaju, ponovno sam počeo čitati u slobodno vrijeme i pobijedio sam strah od “debelih” knjiga. Sad uživam u onomu što mi je prije bilo teško. Umne mape će mi sigurno dobro doći za učenje, samo treba vremena da se naviknem na taj stil učenja. Sve u svemu, vrlo sam zadovoljan.

Tin Maljković, učenik