Utisci polaznika Power Reading seminaraZagreb, 04.11. - 10.11.2011.

Ovo su utisci polaznika seminara Ultra brzog čitanja iz Zagreba od 04.11. – 10.11.2011. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Jako zanimljivo na seminaru. Mislim da sam puno toga naučio i bilo je jako korisno. Bilo je jako zanimljvo čitati razna djela koja inače ne bih pročitao. Jedno veoma lijepo iskustvo.

Tvrtko Kevrić, učenik

Bilo mi je dobro. Puno sam naučio ne samo o brzom čitanju, nego i o tome kako mozak funkcionira i kako ga bolje koristiti raznim tehnikama. Nadam se da će mi ovo iskustvo pomoći u daljnjem životu!

Luka Kevrić

Seminar je odličan. Iako sam bila malo skeptična prije samog dolaska, na kraju je bio baš ono što mi je trebalo.

(po želji polaznika utisak je anoniman)

Smatram seminar brzog čitanja vrlo pozitivnim, motivirajućim i učinkovitim. Samo nakon prvog dana brzina mog tradicionalnog čitanja se udvostručila. Svakako bih ga toplo preporučila svima, od osnovnoškolaca pa do studenata i dalje… sad napokon uživam u čitanju knjiga! Pozz

Martina Fijačko, apsolvent

Jako zanimljiva vještina za koju treba puno rada, ali kasnije uštedi vrijeme. I nije samo brzo čitanje, već i koncentracija, fokus, usredotočenost, te mnogo dobrih i kvalitetnih knjiga.

Filip Rukavina, student