Utisci polaznika Power reading seminaraZagreb, 09.09. - 15.09.2011.

Ovo su utisci polaznika seminara Ultra Brzog čitanja iz Zagreba od 09.09. – 15.09.2011. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Puno zanimljivih ljudi, nov način razmišljanja i pristupa problemima. Sve je na razini, jedina zamjerka ide na račun uvodnog predavanja jer sam tamo stekao dojam da se brzo čitanje više bazira na promjeni stanja uma prije samog početka čitanja. Mislim da sam mogao puno više “izvući” s tečaja, ali ne krivim predavača, nego sebe jer nisam uvijek dolazio u najboljem psihičkom i fizičkom stanju na predavanja. U svakom slučaju, neobično i pozitivno iskustvo koje bih preporučio svakome. Mislim da se svakako isplati uložiti 1350 Kn u znanje koje ostaje za čitavu budućnost.

Nikola Greb, učenik

Seminar mi se jako svidio i nadam se da ću ostati u brzom čitanju, tj. da ću ga razvijati i znam da će mi pomoći u učenju i kvaliteti čitanja.

Sara Tufekčić

Smatram da će mi ovo iskustvo pomoći u daljnjem čitanju, učenju. Mislim da je seminar prekratko trajao jer nisam još zadovoljan svojim brzim čitanjem.

(po želji polaznika utisak je anoniman)

Instruktorica nam je jako posvećena što je za svaku pohvalu.

(po želji polaznika utisak je anoniman)