Utisci polaznika Power Reading seminaraRijeka, 16.09. - 22.09.2011.

Ovo su utisci polaznika seminara Ultra brzog čitanja iz Rijeke od 16.09. – 22.09.2011. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Seminar brzo čitanje je vrlo produktivan i pomaže u koncentraciji na određenu radnju koju želimo popraviti. Vrlo je pozitivan i preporučujem ga svima. Napredak je očit i vrlo sam zadovoljna.

Dragica Ćubelić, upravni referent

Ovaj tečaj bih preporučila svakome, društvo je bilo odlično, a prof. Marina znači – nešto posebno! Dolazit ću i na sljedeći seminar i nadam se da ću još bolje/brže čitati… i još neke druge stvari moram uvježbat, mislim na fokus… Uglavnom, tečaj preporučam svima i ako mislite da nije moguće – zaboravite to. Moguće je!

Helda Dokić, studentica

Jako sam zadovoljna sa seminarom Brzog čitanja. Čitam brže, ali bitnije je da sam fokusiranija privatno, a naročito na poslu. Nastavit ću dalje s učenjem. Grupa je bila odlična. Toliko smo različiti, ali ustvari slični!! Predavačici, gđi. Marini sve pohvale. Nadam se da ćemo se opet družiti na nekom novom seminaru.

Alma Jajčanin, trgovac

Na seminar sam došla iz znatiželje i ustanovila da je to puno više od samog brzog čitanja. Da bismo čitali brzo i sa razumijevanjem moramo poznavati i poštovati samog sebe i znati da se to postiže fokusiranjem i pridavanjem pozornosti bitnim i pozitivnim stvarima u našim životima.

Franciska Soldatić, službenik

Predavanje je snažno djelovalo na mene, pomoglo mi je na više polja i jako dobro se osjećam. Preporučio bih svima!!!

Marijan Prpić, trgovački predstavnik

Puno brže čitam, ali to je najmanje što se dobije. Čovjek se na seminaru počne izgrađivati kao osoba. Shvaća što krivo radi u životu i dovodi se na pravi put. Svaka čast.

Alenka Tomljanović, umirovljenica

Osjećam se smiren, brže čitam i bolje se osjećam.

Ivica Pranjić

Vidim veliki pomak! Sve čitam s razumijevanjem!

Andrija Mracović, učenik

Stekao sam izvrstan uvid u tehnike brzog čitanja. Bio sam upoznat s dijelom informacija o tome iz knjiga. Ali naglasak na opuštenosti prije čitanja je nešto što mi trenutno popravlja kvalitetu brzoga čitanja.

(po želji polaznika utisak je anoniman)

)