Utisci polaznika Power reading seminaraZagreb, 31.08. - 06.09.2007.

Ovo su utisci polaznika seminara Brzo čitanja od 31.08. – 06.09.2007. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Seminar mi je bio odličan. Mislim da ću imati jako puno koristi ne samo u učenju i čitanju nego i u drugim stvarima najviše zbog fokusa i fokusiranja, za kojeg mislim da nam svima, zbog vremena u kojem živimo, pomalo nedostaje. Bez obzira na dob svakom bih preporučila ovaj seminar.
Vitomira Lončar, glumica

Izvrstan seminar. Jako zabavan, koristan i vrlo motivirajući seminar. mislim da će mi jako dobro doći sve što sam naučila, od stručnih stvari vezanih uz brzo čitanje, do nekih korisnih saznanja vezanih uz funkcioniranje mozga, fizičke vježbe koje potiču fokus, koncentraciju, muzike i sve ostaloga. Grupa je bila izuzetno dobra, jako je dobro da je tako heterogena – od mladih do odraslih, različitih stupnjeva obrazovanja i motivacije. Posebno bih pohvalila voditeljicu Klaudiju, koja je izuzetno zabavna, zanimljiva i motivirajuća, uz izvrsno znanje i ekspertizu za brzo čitanje.
Ivona Savić, prof. povijesti i komp. književnosti

Iznimno sam zadovoljna!!! Preporučila bih to svima a posebno onima koji imaju problem gubljenja koncentracije. U prva dva dana čitanja pročitala sam 6 knjiga (ukupno 3 sata čitanja!!!) Profesorica Klaudia je ODLIČNA!!! Vratiti ću se opet!!!
Darija Jašić, upravna pravnica

Ovaj tjedan u kojem sam pohađala seminar je jako brzo prošao, sve u svemu jako lijepo iskustvo i primjećujem osjetan napredak prilikom čitanja. Ovakva vještina u svakodnevnom životu može biti vrlo korisna, kako za privatne svrhe tako i u poslovnom svijetu.
Mirna Galić, pravnik

Vrlo sam zadovoljna organizacijom i načinom vođenja seminara uz vodstvo predavačice Klaudie. I svima preporučam da završe ovaj seminar, jer ovim tečajem mogu samo napredovati i iskoristiti svoje prirodne potencijale.
Hana Jeličić, web dizajner

Ja sam jako zadovoljna, to mi je dosta pomoglo u životu. I htjela bi to svima preporučiti.
Valentina Kaščel, učenica 7. razreda

Seminar je super. Puno brže čitam i pamtim. Iako sam u počrtku bila skeptična misleći da brzo ne znači i efikasno promijenila sam mišljenje u kratkom vremenu. Preporučila bi ovaj tečaj svima!
Ana Majcen, studentica

Bilo mi je stvarno odlično. Puno toga sam naučila i vjerujem da će mi puno pomoći.
Vendi Dujmović, učenica

Ja sam zadovoljna i bilo mi je super jer sam puno naučila i zabavljali smo se.
Doris Dujmović, učenica

Seminar mi se jako svidio zato što mislim da će mi pomoći oko učenja.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Cijeli mi je tjedan jako brzo proletio. Bilo je super, zabavno i stvarno sam cijeli tjedan prevela uz nove, zabavne ljude, uz koje nisam provela ni sekundu dosade.
Lucija Boras, učenica

Mislim da je ovaj tečaj vrlo koristan, zanimljiv i poučan te da će mi puno koristiti znanje koje sam na njemu stekla.
Nikolina Medak, učenica

Jako dobro, puno pomaže u učenju, obzirom da sam imala problema s koncentracijom, sad mi je bolje, a i puno zabavnije uz mentalne mape.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Tečaj brzog čitanja mi se jako svidio. Učenje i upoznavanje novih ljudi uz zabavu i rad odlična je kombinacija.
Ana Bedeković, studentica

Seminar mi se svidio. Stvarno ima pomaka u brzini čitanja, a pošto sam učenik pomaže mi u svladavanju lektire i školskog gradiva.
Marko Novak, učenik

Ubrzanje je čudesno. U subotu sam nakon prvog dana učenja došao doma i u sat vremena pročitao knjigu za koju bi mi inače trebalo 3-4 sata. Baš super!
(po želji polaznika utisak je anoniman)