Utisci polaznika Power Reading seminaraZagreb, 14.10. - 20.10.2011.

Ovo su utisci polaznika seminara Ultra brzog čitanja iz Zagreba od 14.10. – 20.10.2011. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Odlična stvar. Jedinstveno iskustvo. Korisno znanje. Vrlo ugodna i motivirajuća atmosfera. Zadovoljna dobivenim. Preporučam svima.

Kristina Šimetin

Ispunjava očekivanja za svoju svrhu, tj. za što je namijenjeno. Atmosfera odlična, nadasve ugodna, predavačica entuzijastična i pristupačna, ispunjava očekivanja.

Dorotea Dender, studentica

Seminar Brzo čitanje ispunio je sva moja očekivanja. Osim što sam osobno “profitirala” u smislu brzine čitanja – stečenu vještinu (uz potrebu dodatnog treniranja) rado ću prenijeti u sredinu u kojoj živim i radim. Mislim da je posebno interesantna srednjoškolcima… u procesu obrade lektirnih naslova u okviru hrvat. jezika.

Elvira

Odličan tečaj, preporučio bih ga svakome tko želi napredovati i raditi na sebi. Nikolina je vrhunski predavač s odličnim komunikacijskim vještinama. Uglavnom, svaka pohvala!

Tin Kramberger, predavač

Jako sam zadovoljna, preporučila bi svakome ovaj seminar i to što prije. Ovakvim “plivanjem” po knjizi stvara se odličan film o knjizi i puno je uzbudljivije tako čitati knjige.

Lana Rožić, student

Odlično. Vrlo korisno, svakome bih preporučila. Isplati se vremena i truda, ma u svakom pogledu super!

Ana Čengija, studentica

Poučno, kvalitetno predstavljen novi program koji pouspješuje i ubrzava tradicionalno učenje i čitanje. U kraćem vremenu brže, kvalitetnije i cijelo vrijeme u fokusu skoncentrirano usvajanje sadržaja knjige i predočavanja radnje u glavi u obliku kratkog filma.

Matea Glavina, studentica prava

Odličan predavač, brzo usvajanje novog sistema čitanja zahvaljujući izvrsnim uputama i savjetima. Ako nemate vremena nikad za čitati, ovo će vas natjerati da nađete i jednako uživate u svakoj knjizi. Brzo čitanje vas navodi da brzo, pitko i na zabavan način čitate knjigu.

Romana Hajdarhodžić, student

Prezadovoljna, iznad mojih očekivanja.

Martina Rušnov, studentica

Na seminaru me se najviše dojmila kvaliteta prenošenja znanja i vještina, nadam se da će mi to pomoći u daljnjem učenju… Posebno bi izdvojila predavača, zbog odličnog prenošenja znanja i savjeta.

Tea Jakopčević, studentica