Utisci polaznika Power reading seminaraZagreb, 17.08. - 21.08.2011.

Ovo su utisci polaznika seminara Ultra brzog čitanja iz Zagreba od 17.08. – 21.08.2011. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Sa seminarom sam iznimno zadovoljan. Razlika u količini teksta (materije) koju sam čitao prije i sad je nevjerojatna. Toplo bih i toplo ću preporučiti ovaj seminar svakome.
Dino Bošnjaković

Seminar je bio zanimljiv. Mislim da će mi prvo pomoći pri daljnjem savladavanju potrebne literature. Jedina zamjerka odnosi se na sastav grupe, odnosno mislim da nije prikladno da istu grupu pohađaju djeca i odrasli. Odnosno, po meni, bi junior grupa trebala biti do punoljetnosti, a odrasli posebno.
Tina Račić, dipl. novinar

Seminar je OK. Naravno, pokazalo se da je najveći problem ono što se i očekivalo, a što je i najveći problem današnjice, a to je koncentracija, odnosno fokus. Inače, zahtijeva kao i svaka vještina veliku vježbu kod kuće. U svakom slučaju OK.
Livia Pavletić, prof.

Iznimno zahvalna na stečenom znanju. Olakšali ste mi daljnji razvoj u životu.
Anja Bošnjaković

Iskreno sam zadivljena postignućima i tehnikom koju sam stekla na ovom seminaru. Začudila sam se i predanosti radu, simpatičnosti te angažiranosti predavačice (Katarine). Nisam vjerovala da ću uspjeti, al stvarno jesam. Jako sam zadovoljna postignutim rezutatom! I baš mi je žao kaj je seminar gotov.
Mateja Rebrović, učenica

Sve je bilo super! Voditeljica Katarina je super i super je prenosila znanje!
Dea

Sve je super! Voditeljica Katarina super objašnjava tehniku, samo malo previše pričanja na prvom satu.
Anđela Karamatić, učenica

Ja sam neopisivo zadovoljna stečenim znanjem. Svima bih preporučila ovakav seminar jer je bilo strašno zanimljivo i korisno!
Lea Bošnjaković

Zadovoljna sam ovim seminarom jer sam uvjerena da će pomoći mom čitanju, a ujedno i učiti. Lijepa je atmosfera i sve mi se sviđa. Iako sam se puno puta ukočila, mislim da kratko traje i žao mi je što je kraj.
Ana Đuksi, učenica