Utisci polaznika Power reading seminaraRijeka, 29.07. - 04.08.2011.

Ovo su utisci polaznika seminara Ultra brzog čitanja iz Rijeke od 29.07. – 04.08.2011. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Pohađanje seminara je nešto što bih svakome preporučila. U svakom pogledu, razlika u čitanju (brzini) prije i poslije seminara je zbilja jako velika i od srca savjetujem svima! Puno informacija i odličan predavač!
Danijela Matijević, dipl.iur.

Ovaj seminar pružio mi je više od očekivanog. Spoznala sam u svom svakodnevnom životu nešto novo, da se ponekad zapitam kako sam do sada mogla funkcionirati bez ovog spoznanja.
Melita Pezić, kozmetičar

Zadovoljna sam, ne mogu vjerovati da tako brzo čitam i das am sve zapamtila. Smatram da bi svi to trebali znat. Zahvalna sam na naučenom i potrudit ću se usavršiti. Hvala…
Venesa Škrgatić, student

Ugodna radna atmosfera, povećanje koncentracije.
Ksenija Grgurić Vidić, dipl. economist

Genijalno! Najbolji seminar koji sam ikad slušala i prakticirat ću ga na sebi i svojim učenicima (mentalne mape). Stvarno praktično, inspirativno i postaneš otvoren za nove stvari…i odličan, odličan predavač – Marina.
Mateja Geršak, prof. defektologije

Oduševljena sam seminarom, puno toga sam naučila što će mi koristiti u daljnjem učenju, čitanju…
Amalija Lekić, student

Bilo je zanimljivo vidjeti što sve može naš um, barem što se tiče brzog čitanja. Izuzetno mi je bilo zanimljivo vidjeti koliko nisam u fokusu i zašto mislim da sporo čitam. Volio bih da je seminar malo duži jer nisam stigao pročitati knjigu do kraja.
Zaviša Klobas

Odlična, interesantna, duhovita prezentacija s kojom se dobiju moćni alati s kojim sam (i bliske osobe oko mene) počeo mijenjati sebe na bolje! Hvala
Boris Tonković, pomorac

Iskrene preporuke svima, da pojačaju koncentraciju i fokus u bilo kojem poslu.
Vladimir Štefančić, pomorac

Ne sumnjaj! Prihvati… opusti se… otvori se….smij se…uživaj…
Vrijedi! Koristi! Prirodno je! Hvala ti M!
Barbara Dugić, med. sestra; odgajatelj

Ugodno druženje, nova saznanja, nadam se i korisno, svakome bih preporučio.
Žarko Grbac, dr. stomatologije

Ovaj seminar pomogao mi je oko stvaranja fokusa dok čitam, sa čime sam do sada imao problema. Proširili su mi se vidici i shvaćanje života. Promijenio sam stav i razmišljanja o životu i što je važno u tom životu. Čudno, što se sve dogodi u tako kratkom vremenu.
Željko Pezić, umirovljenik

Oduševljen sam!!! Žao mi je što nisam puno prije krenuo na ovaj tečaj. Želim ga preporučiti svima koji žele poboljšati kvalitetu svog života!! Hvala!!
Boris Glažar, dipl.ing.strojarstva