Utisci polaznika Power reading seminaraRijeka, 01.07. - 07.07.2011.

Ovo su utisci polaznika seminara Ultra brzog čitanja iz Rijeke od 01.07. – 07.07.2011. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Brzo čitanje sam smatrao da ga samo mogu čitati nadareni, ali to nije istina. Iz dana u dan sam sve brži i sve više pamtim. Ovo je zakon!!! Hvala Marina!!!
Dominik, učenik

Super, sad će mi biti lakše ulaziti u optimalan fokus, što mi je često bio veliki problem.
Tihomir Vrbanac

Ponovno se vratiti ovdje bilo je predivno. Ponovno obnoviti znanje i osjetiti tu energiju je nešto neopisivo. Sve je ovo odlično i preporučila bih to svima.
Barbara Matajčić, učenica

Vrlo zanimljivo vođen seminar. Naučila sam kako naći fokus i koristiti ga ne samo za čitanje, nego i za ostale situacije u životu. Rado ću preporučiti seminar mojim prijateljima. I naravno, povećala sam brzinu čitanja. Hvala
Asja

Seminar mi se jako svidio i smatram da će mi puno pomoći od sada pa nadalje i što se tiče učenja (zbog toga sam se najviše i odlučila upisati na ovaj tečaj), ali i što se tiče drugih stvari u životu. Definitivno mi se promijenio pogled na svijet, u pozitivnom smislu. Svakome bi preporučila da upiše ovaj tečaj.
Ena Mohorić, učenica

Zahvaljujem Marini i In Optimumu. Ostvarila sam brzinu čitanja i fokusa što mi je prethodno falilo. Nadam se ponovnom dolasku.
Amela Žlibanović, administrator

Jako se zahvaljujem da sam u 6 dana počela brzo čitati, ali sam počela i pamtiti to što čitam.
Marko Konevski, učenik

Seminar Brzog čitanja je savršen ne samo za ubrzati čitanje, nego i za poboljšati koncentraciju, naučiti kako kontrolirati emocije i za naučiti kako komunicirati i voljeti sve ljude. Nakon seminara postala sam opuštenija i sretnija, s puno manje crnih misli u glavi. Nadam se da će mi brzo čitanje i mentalne mape puno pomoći u budućnosti, pogotovo na fakultetu. Nemam zamjerki na seminar, sve je bilo fantastično.
Sara Randić, učenica