Utisci polaznika Power reading seminaraZagreb, 24.08. - 30.08.2007.

Ovo su utisci polaznika seminara Brzo čitanja od 24.08. – 30.08.2007. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Smatram da mi je seminar Brzog čitanja vrlo koristio. Sada čitam puno brže, a s razumijevanjem. Predavači su stručni i kvalitetno prenose znanje i vještine. Svima bi preporučila da prođu seminar jer im može samo koristiti. Vještina brzog čitanja koristit će mi u mom poslu i nastojat ću se dalje usavršavati.
Andreja Svečak, profesor povijesti

Veoma kvalitetan seminar koji mi je omogućio da čitam brzo i kvalitetno. Jednostavno odlično!
Dejan Radočaj, programer

Dinamično zanimljivo, puno iskustva i mogućnosti za tehniciranje, puno znanja i vježbi – tehniciranja na knjigama. Pozitivno što je i nakon seminara moguće besplatno doći ponovno na vježbe na druge grupe, pa čak i nakon godinu dana.
Mirna Jasić, novinar

Zanimljivo i poticajno. Znatno skraćuje vrijeme čitanja, a ne gubi se na kvaliteti. Brzo čitanje je „alatka“ koja se da svakodnevno primijeniti na mnogim životnim područjima – posao, škola, zabava, studij…
Ana Baić, student

Same pohvale. Tehnika je fenomenalna. Uz volju i malo truda postiže se jako puno. Također smatram da će puno pomoći u čitanju sveg ostalog sadržaja.
Marinela Grgić, studentica elektrotehnike

Jako sam zadovoljna tečajem brzog čitanja. Bilo je zanimljivo. Prve rezultate vidjela sam već nakon 2 dana. Sigurna sam da će mi brzo čitanje uvelike pomoći u daljnjem školovanju.
Anja Ivica, učenica

Nakon početne nevjerice u vlastite sposobnosti, vidim da ima pomaka u brzini čitanja. Uz dosta vježbe mislim da će se rezultati još poboljšati.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Jako mi se svidjelo. I super mi je kada dođem učiti brzo čitanje.
Pavle Pičuljan, učenik

Vrlo stručna trenerica učinila je ovaj seminar vrlo zanimljiv i poučan. Svladao sam tehniku brzog čitanja bez većih problema, a sada trebam samo vježbati da ubrzam. Hvala Vam!
Mario Rod, BA

Izvanredan predavač prenosi i stvara izvanredno znanje i okruženje. Vještine brzog čitanja osobno sam usvojila. Hvala!
Jadranka Ljoljiš, med. sestra

Ovim tečajem sam jako zadovoljna. Naučila sam „ono“ što sam smatrala nemogućim – brzo čitanje. Zahvaljujući ambicioznoj i odličnoj trenerici dobila sam želju, zanimanje i dodatnu motivaciju za vježbu i usavršavanje kako kod kuće, tako i na radionicama (NSUIP, Love 2 Learn). Sa zadovoljstvom ću svakom preporučit tečaj i školu, a najviše trenericu koju smatram zaslužnom za moj uspjeh! Hvala Vam!
Petra Bratić, student

Ja sam prezadovoljna. Meni je bilo super i puno toga sam naučila. Zakon!!!
Dijana Govedarica, učenica

Na početku seminara bio sam dosta skeptičan oko toga da iako brzo pročitam knjigu zapravo ništa ne doživim, ali ubrzo je došao potpuni užitak čitanja kao i kod klasičnog načina samo puno brže i rekao bih efikasnije jer ne mislim da bih zapamtio toliko detalja klasičnim načinom kao što sam zapamtio brzim čitanjem.
Petar Petrović, student

Tečaj je proradio, no onome tko nije ustrajan neće.
Filip Novinc, učenik

Zadovoljna sam tečajem, mislim da će mi pomoći kod učenja, svidjelo mi se. Ni u jednom dijelu tečaja nisam osjetila dosadu. Uvijek je bilo dinamično, zabavno i mislim kako sam usvojila tehniku. Sve u svemu, svidjelo mi se i drago mi je što sam se odlučila za tečaj brzog čitanja.
Petra Čačko, učenica

Nakon završenog tečaja zadovoljan sam sa svim što sam naučio. Vjerujem da će mi to pomoći na daljnjem školovanju i dalje u životu.
Vedran Stanešić, student

Čitanje postaje zabavnije i efikasnije. Tečajem sam dobio puno znanja kako prolaziti na najbolji način knjigu. Već nakon prva dva sata vide se rezultati, što je nevjerojatno. Tečaj bih preporučio svima, a pogotovo studentima koji bi uz ovu tehniku čitanja brzo i lako prolazili kroz stručnu literaturu.
Marko Fulir, student

Zadovoljna postignutim rezultatom.
Irena Sinković, fotograf

Mislim da će mi ovaj seminar osloboditi puno slobodnog vremena. Vidljivo sam ubrzala čitanje, a i dalje hvatam sve informacije. Iako mislim da ću i dalje dolaziti jer od sada znam da uvijek se može i brže.
Doris Fejer, učenica

Bilo je zabavno, ali je prilično naporno.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Bilo je dobro. Sretan sam što mogu brzo čitati, ali samo mi nije dobro što skoro pa ništa ne mogu zapamtiti.
Adrijan Omićević, učenik

Ovaj tečaj je prava stvar za sve teenegere, ali i ove starije. Jako mi svidjelo i preporučujem svima da probaju.
Maja Pavić, učenica

Mislim da mi se ovaj tečaj svidio i mislim da je super to što u pola sata mogu pročitati lektiru ili neku drugu knjigu. Preporučam svima da što prije mogu završe ovaj tečaj.
Mirna Galjer, učenica

Jako mi se svidio tečaj. Doista mislim da će mi sve što sam tu naučila koristiti. Također se veselim natjecanjima u brzom čitanju. Kad bih sve ocijenila, bilo bi to 5-icom. Pogotovo zahvaljujem Klaudiji.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Svidjelo mi se. Volio bih doći sve to ponoviti. Brzo čitanje mi puno pomaže u učenju i zadovoljan sam.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Bilo je vrlo dojmljivo i uzbudljivo – za svaku pohvalu.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Tečaj mi je zbilja pomogao jer sada brže čitam. Mislim da ću se vraćati.
Marko Širac, učenik

Brzo čitanje mi se jako sviđalo, a prije svega mislim da će mi pomoći kod učenja. Naučila sam brže čitati, a istovremeno i zavoljela knjige.
Anja Hrastić, učenik

Dojmovi su fantastični, lijepo i korisno provedeno vrijeme.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Sve je bilo odlično isplanirano i odrađeno. Sada puno brže čitam. Hvala.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Seminar mi se jako svidio. Pogotovo što u malo vremena uspijem pročitati veliku knjigu, a u tome mi je jako puno pomogla trenerica Klaudia kojoj zahvaljujem.
Marija Miletić, učenica

Seminar mi s jako svidio, treneri su stvarno odlični i znaju objasniti. Pogotovo mi se svidjelo što u vrlo kratko vremena mogu pročitati zaista puno knjiga sa potpunim razumijevanjem.
Dora Vlahov, učenica

Jako mi se svidjelo. Bilo mi je zanimljivo zajedno s Klaudiom i ostalima surađivat i nadam se da će mi to pomoći u životu. Htjela bi i dalje dolaziti.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Super. Odlično.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Bilo mi dobro. SUPER.
(po želji polaznika utisak je anoniman)