Utisci polaznika Power reading seminaraRijeka, 26.04. - 30.04.2011.

Ovo su utisci polaznika seminara Ultra brzog čitanja iz Rijeke od 26.04. – 30.04.2011. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Na ovom seminaru sam naučio puno brže čitati, al to nije bit ovog seminara, to je nešto puno više. Učili smo kako bolje učiti, na svijet i ljude oko sebe gledati na drugačiji način i puno drugih stvari za ugodniji i kvalitetniji život. U svakom slučaju svima preporučam da poslušaju taj seminar.
Mateo Nikolovski, učenik

Puno toga sam naučila na seminaru. Naučila sam brže čitati. Super je ovaj seminar. Prije nisam čitala tako brzo.
Ana Rogulj

Na ovom seminaru sam puno toga naučila i jako brzo čitam. Prije ovog seminara sam jako loše čitala i ništa nisam znala ovo što sad znam… Pročitala sam 4 knjige.
Jolanda Ercegović, učenica

Ono što je isprva djelovalo nemoguće, sada vidim da ja to radim, ali da još ima puno mjesta za usavršavanje. Naučio sam usmjeriti svoju koncentraciju, čime sam si povećao efikasnost pri radu. Radujem se sljedećim seminarima i daljnjem osobnom razvitku.
Robert Jaška, učenik

Promijenio sam pogled na svijet. Kad čitam, stvaram film u glavi o knjizi. Pet puta brže čitam i sasvim sam sretan sa seminarom. Puno će mi koristiti u učenju, a i u privatnom životu, društvu i zabavi. Pročitao sam 4 knjige i od toga je jedna ona koju sam htio pročitati već dugo vremena, ali nekako mi se nije dalo trošiti toliko vremena. Svakome preporučujem ovaj seminar.
Gregor Šepić, učenik

Ovaj seminar je koristan jer mi je pomogao da ubrzam svoje čitanje i da na drugi način vidim ljude i okolinu. Pročitala sam dvije knjige u pet sati! Seminar koristi i svatko može, a i koristan je!
Matea Fudurić, učenica