Utisci polaznika Power reading seminaraVaraždin, 07.01. - 13.01.2011.

Ovo su utisci polaznika seminara Ultra brzo čitanje iz Varaždina od 07.01. – 13.01.2011. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Tehnike su nam odlično objašnjene i svjesna sam da je puno toga na nama jer moramo kod kuće vježbati, ali definitivno smo dobili apsolutno sve odgovore na pitanja koja smo postavljali, što mi se u potpunosti sviđa. Učiteljica nam je izuzetno motivirajuća i jasna. U svakom slučaju korisno iskustvo.
Suzana Sabol, administratorica i vozačica

Seminar mi je puno pomogao jer sam već nakon tri dana čitanja uočila da trošim puno manje vremena na neke “banalne” stvari poput čitanja lektire. Mislim da sam dobro usvojila tehniku i nadam se da ću je daljnjim vježbanjem još dodatno poboljšati.
Margareta Bali, učenica

Bilo mi je super. Sada sam prvi puta pročitao 4 knjige u jednom danu (prije nisam mogao pročitati ni 1 knjigu u jednom danu).
Bruno Premužaj, učenik

Na tečaju mi je bilo super. Trenerica nam je puno pomogla u svladavanju brzog čitanja. Već sad vidim velike promjene. Mislim da mi bude puno pomoglo u učenju.
Ivana Hašperger, učenica

Bilo mi je super i sad znam brzo čitati i sad mi je bolje čitati.
Andrej Zernec, učenik

Zadovoljan sam svojim rezultatima postignutim na ovom seminaru te se nadam da ću daljnjim vježbanjem poboljšati i usavršiti svoju razinu. Preporučio bih seminar svakome tko želi brže čitati i lakše učiti.
Filip Taradi, učenik

Evo meni je super jer sam naučila puno brže čitati. Sada imam volje uzeti knjigu i pročitati je.
Ivana Sabol, pratnja

Seminar je bio vrlo koristan i učinkovit jer se prezentirane vještine mogu u praksi vrlo efikasno primijeniti.
Nenad Habunek, dipl. pravnik