Utisci polaznika Power reading seminaraZagreb, 26.11. - 02.12.2010.

Ovo su utisci polaznika seminara Ultra brzo čitanje iz Zagreba od 26.11. – 02.12.2010. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Ugodno sam iznenađen kvalitetom tečaja i profesionalnim odnosom naše voditeljice. Imam jako puno koristi od ovog tečaja – od brzog i kvalitetnijeg čitanja, do bolje koncentracije na svom poslu, a i u svakodnevnom životu.
Nikola Tomljenović, dipl. ing. agr.

U nekoliko riječi, za seminar nemam nego li riječi hvale. Uz iznimno pozitivnu atmosferu, nadasve posebno ohrabrujuću i poticajnu, sam rad je iznimno ugodan, a rezultati vidljivi. Sam osjećaj plivanja je odličan! Svaka pohvala trenerici! Osobno bih još samo nadodala kako vjerujem da sam zaista ovim seminarom obogatila život jednim posebnim iskustvom. Svatko od nas ponekad zaboravi kako je jednostavnost najkvalitetnija i najlakša, te da su nam granice tamo gdje ih sami postavimo. Veliki pozdrav!
Sanda Staroveški, studentica

Pohvaljujem entuzijazam i stručnost predavača. Zadovoljna sam znanjem i tehnikom koju sam stekla, ali sam prije svega sretna što sam ponovno probudila entuzijazam za čitanje i za knjigom. Hvala!
Marina

Korisna metoda. Ubrza se čitanje i zapamćivanje. Vježbom se i ustrajnošću stvarno može poboljšati brzina čitanja i razmišljanja i pamćenja. Zadovoljna sam.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Super je! Preporučam svima, starijima i mlađima. Uštedjet ćete vrijeme, a kvalitetnije ćete pročitati.
Roko Komerički, učenik

Nakon ovog tečaja imam osjećaj da mi se novi svijet otvorio. Odmalena sam mrzio čitati knjige, a sada jedva čekam da odem u knjižnicu i nađem si nekoliko zanimljivih knjiga.
Ivan Pisarović, dipl. ing. elektrotehnike

Energičan predavač koji traži da se usvoji vještina, u svakom slučaju pozitivno.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Super, jako poticajno, korisno, edukativno.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Jednostavno. Svakome dostupno i savladivo. Moćno. Širok spektar znanja, bogato iskustvo predavača i profesionalnost u izlaganju za svaku su pohvalu.
Mario, ing. elektrotehnike

Odlično odrađeno, vrlo korisno i primjenjivo u svakodnevnom životu. Preporučujem svima bez obzira s čime se u životu bave.
Renata Brkljača, dipl. ing. prehrambene tehnologije

Odlično iskustvo! Drago mi je što sam pohađala ovaj tečaj. Izuzetno mi je pomogao i mislim da ću imati korist od ovoga cijeli život. Veoma sam zadovoljna i preporučam svima!
Lana Jakovljević

Zadovoljna sam seminarom brzog čitanja i mogu sa sigurnošću reći da se isplati i da mi je seminar pomogao za brže, bolje, kvalitetnije čitanje i pamćenje pročitanog djela.
Magdalena Magdić